darthshadoww isimli üyenin son içerikleri

1. D

Ankara Üniversitesi vs İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü(Bilgisayar Müh.)

Merhaba arkadaşlar, bu iki üniversite arasında kararsız kaldım acaba hangisini ilk tercih etsem diye. Bilmeyenler için ben ek madde-1 doğrultusunda yatay geçiş yapacak bir 2. sınıf tıp öğrencisiyim. Ceng yazmayı düşünüyorum taban sıralamam 8.5k civarı olduğu için hacettepeden sonra gelen...
  2. D

Yazılım Mühendisliği ve Bilgisayar mühendisliği

ben boşa gitti diye bakmıyorum aslında. İlk sene zaten online di kopya ile rahat geçtik 2. sene zoruluğunu anlamış oldum , zaten 2 seneden beri aktif olarak e ticaret ile uğraşıyorum daha çok o yönde geliştim , para kazandım , tecrübeler edindim , tabi 2 sene tıp okudum ona verdiğim zamanlar...
  3. D

Hocam sıralamam malesef koç üniversitesine yetmiyor , bilgisayar mühendisliğinde ise hacettepe düşünmüştüm onun 2020 taban puanı 7200 olduğu iç,n ona da yetmiyor , hacettepe altındaki üniler ise genellikle istanbulda oluyor ben de istanbula burslu bir yer olmadığı sürece pek okuma taraftarı...
  4. D

Merhaba, yaşım 19 şu an Gaziantep'te tıp 2. sınıfım, kendi verdiğim kararlar doğrultusunda yazılım ya da bilgisayar mühendisliğine yatay geçiş ek madde-1 doğrultusunda geçmek istiyorum. Neden böyle karar verdiğim ise baştaki akraba yönlendirmesidir. Bu bölümleri istememin nedeni ise yazılımı...
  5. D

Ana Konu Donanım Arşivi Yeni Sistem - SATIŞTA!

o kadar yüksek olursa ekran kartı da 3060 civarı olur ama bence rx 6600 çıkacak gibi Abdullah abi orta segment demişti ve öncekilerden farklı bir sistem olacakmış diye biliyorum ( yanlış biliyorum da olabilirim sadece öngörüyorum) Umarım ihtiyacı olanların alabiliceği ilaç gibi bir istem...
  6. D

❌İndirim Bitti! Qcy T7 TWS Bluetooth Kulaklık - Beyaz 167,20 TL

bence büyük bir indirim değil ama takip edenler için ilaç gibi olacaktır
  7. D

1000 lira civarı 1 tb m2 ssd

Hocam ben bundan 2-3 ay önce laptopuma ek olarak 500gb crucial almıştım okuma yazma hızları gayet güzel ama okuma yazmayı o kadar dert etmiyorsanız daha ucuzları var piyasada(Ben şahsen samsung pro almayı düşünüyordum bütçe yetmedi :D )
  8. D

Abdullah abinin yeni paylaşacagı sistem hakkında

Bence de rx6600 olacak gibi hem piyasada çok bulunan bir kart hem de f/p güzel bir kart bence
  9. D

Volvo'nun 2022 model elektrikli SUV araçları Türkiye pazarında !

Tesla bence daha iyi elektrikli model baz alırsak (tabi volvo da boru değil güzel marka) 1648795970 doğum günün kutlu olsun reis
  10. D

Core i5-11600K ve 3070 Ti 1080P'de Darboğaz Olur mu?

2k onun için en iyi performansı verecektir
  11. D

Pc açıldığında 2. ekran devreye girmiyor

O zaman kabloda bir sıkıntı olabilir büyük ihtimal
  12. D

❌İndirim Bitti! HyperX Cloud Buds Kablosuz Kulaklık 398,60TL

Dostum kulakdışı kullanamıyorsan kulak içi için güzel bir kulaklık ama bu da laptop vs kasa misali gibi bence
  13. D

Amazon Türkiye Ilk Siparişe Özel Mobil Uygulamada 150/40tl Indirim Kodu

Valla ilaç gibi oldu bu indirim. Teşekkürler
Geri