Merhaba arkadaşlar, bu iki üniversite arasında kararsız kaldım acaba hangisini ilk tercih etsem diye. Bilmeyenler için ben ek madde-1 doğrultusunda yatay geçiş yapacak bir 2. sınıf tıp öğrencisiyim. Ceng yazmayı düşünüyorum taban sıralamam 8.5k civarı olduğu için hacettepeden sonra gelen...
ben boşa gitti diye bakmıyorum aslında. İlk sene zaten online di kopya ile rahat geçtik 2. sene zoruluğunu anlamış oldum , zaten 2 seneden beri aktif olarak e ticaret ile uğraşıyorum daha çok o yönde geliştim , para kazandım , tecrübeler edindim , tabi 2 sene tıp okudum ona verdiğim zamanlar...
Hocam sıralamam malesef koç üniversitesine yetmiyor , bilgisayar mühendisliğinde ise hacettepe düşünmüştüm onun 2020 taban puanı 7200 olduğu iç,n ona da yetmiyor , hacettepe altındaki üniler ise genellikle istanbulda oluyor ben de istanbula burslu bir yer olmadığı sürece pek okuma taraftarı...
Merhaba, yaşım 19 şu an Gaziantep'te tıp 2. sınıfım, kendi verdiğim kararlar doğrultusunda yazılım ya da bilgisayar mühendisliğine yatay geçiş ek madde-1 doğrultusunda geçmek istiyorum. Neden böyle karar verdiğim ise baştaki akraba yönlendirmesidir. Bu bölümleri istememin nedeni ise yazılımı...
o kadar yüksek olursa ekran kartı da 3060 civarı olur ama bence rx 6600 çıkacak gibi Abdullah abi orta segment demişti ve öncekilerden farklı bir sistem olacakmış diye biliyorum ( yanlış biliyorum da olabilirim sadece öngörüyorum) Umarım ihtiyacı olanların alabiliceği ilaç gibi bir istem...
Hocam ben bundan 2-3 ay önce laptopuma ek olarak 500gb crucial almıştım okuma yazma hızları gayet güzel ama okuma yazmayı o kadar dert etmiyorsanız daha ucuzları var piyasada(Ben şahsen samsung pro almayı düşünüyordum bütçe yetmedi :D )