HyperX Cloud Buds Kablosuz Kulaklık - HEBBXX-MC-RD/G : Amazon.com.tr: Elektronik
HyperX Cloud Buds Kablosuz Kulaklık - HEBBXX-MC-RD/G : Amazon.com.tr: Elektronik
www.amazon.com.tr
buna 400 verenin aklınıHyperX Cloud Buds Kablosuz Kulaklık - HEBBXX-MC-RD/G : Amazon.com.tr: Elektronik
HyperX Cloud Buds Kablosuz Kulaklık - HEBBXX-MC-RD/G : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
buna 400 verenin aklını![]()
Bu vardı bende.HyperX Cloud Buds Kablosuz Kulaklık - HEBBXX-MC-RD/G : Amazon.com.tr: Elektronik
HyperX Cloud Buds Kablosuz Kulaklık - HEBBXX-MC-RD/G : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Dostum diğer sitelerde isterse 1000 tl olsun. Bu kulaklığa verilecek para max 200 fazlası ziyan
200 tl ye satan yok hocam o sıkıntıDostum diğer sitelerde isterse 1000 TL olsun. Bu kulaklığa verilecek para max 200 fazlası ziyan
Tamam kardeşim sen kablolu kulak içi kulaklığa 400 verebilirsin.200 TL ye satan yok hocam o sıkıntı![]()
Özellikle böyle ürünleri tercih edenler var dostum. Katkı sunmayacaksan konuya girmek zorunda değilsin.Tamam kardeşim sen kablolu kulak içi kulaklığa 400 verebilirsin.
Dostum ürünü falan kötülemedim sadece fikrimi beyan ettimÖzellikle böyle ürünleri tercih edenler var dostum. Katkı sunmayacaksan konuya girmek zorunda değilsin.
"Buna 400 verenin aklını ..." cümlesi fikir beyanı değildir dostum, yanlış düşünüyorsun. İstersem 1000 veririm istersem 2000 veririm. Neden 400 TL verilmemesi gerektiğini açıklasaydın o zaman hak verirdim.Dostum ürünü falan kötülemedim sadece fikrimi beyan ettim![]()
Hata varda demedim güzel kardeşim. Burada yaşı küçük yada teknolojiden ve piyasadan anlamayan arkadaşlarda var. Bu arkadaşta sanki çok büyük bir indirimmiş gibi kablolu kulak içi kulaklık indirimle 400 tl diye paylaşınca millet parasına yazık etmesin diye dedim. Yoksa sen enayiysen ben ne yapayım gidip 2000 verebilirsin."Buna 400 verenin aklını ..." cümlesi fikir beyanı değildir dostum, yanlış düşünüyorsun. İstersem 1000 veririm istersem 2000 veririm. Neden 400 TL verilmemesi gerektiğini açıklasaydın o zaman hak verirdim.
Arkadaş da piyasa fiyatına göre uygun olduğu için başlık açmış. Bir hata yok bunda.
Hocam daha ucuza bulduysanız link atın alalımHata varda demedim güzel kardeşim. Burada yaşı küçük yada teknolojiden ve piyasadan anlamayan arkadaşlarda var. Bu arkadaşta sanki çok büyük bir indirimmiş gibi kablolu kulak içi kulaklık indirimle 400 TL diye paylaşınca millet parasına yazık etmesin diye dedim. Yoksa sen enayiysen ben ne yapayım gidip 2000 verebilirsin.