❌İndirim Bitti! HyperX Cloud Buds Kablosuz Kulaklık 398,60TL

buna 400 verenin aklını :D
1648795265019.png

Dostum kulakdışı kullanamıyorsan kulak içi için güzel bir kulaklık ama bu da laptop vs kasa misali gibi bence

Dostum ürünü falan kötülemedim sadece fikrimi beyan ettim :D
"Buna 400 verenin aklını ..." cümlesi fikir beyanı değildir dostum, yanlış düşünüyorsun. İstersem 1000 veririm istersem 2000 veririm. Neden 400 TL verilmemesi gerektiğini açıklasaydın o zaman hak verirdim.

Arkadaş da piyasa fiyatına göre uygun olduğu için başlık açmış. Bir hata yok bunda.

"Buna 400 verenin aklını ..." cümlesi fikir beyanı değildir dostum, yanlış düşünüyorsun. İstersem 1000 veririm istersem 2000 veririm. Neden 400 TL verilmemesi gerektiğini açıklasaydın o zaman hak verirdim.

Arkadaş da piyasa fiyatına göre uygun olduğu için başlık açmış. Bir hata yok bunda.
Hata varda demedim güzel kardeşim. Burada yaşı küçük yada teknolojiden ve piyasadan anlamayan arkadaşlarda var. Bu arkadaşta sanki çok büyük bir indirimmiş gibi kablolu kulak içi kulaklık indirimle 400 tl diye paylaşınca millet parasına yazık etmesin diye dedim. Yoksa sen enayiysen ben ne yapayım gidip 2000 verebilirsin.

Hata varda demedim güzel kardeşim. Burada yaşı küçük yada teknolojiden ve piyasadan anlamayan arkadaşlarda var. Bu arkadaşta sanki çok büyük bir indirimmiş gibi kablolu kulak içi kulaklık indirimle 400 TL diye paylaşınca millet parasına yazık etmesin diye dedim. Yoksa sen enayiysen ben ne yapayım gidip 2000 verebilirsin.
Hocam daha ucuza bulduysanız link atın alalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,291
Üyeler
192,675
Son üye
Kayra Bey
Geri