❌İndirim Bitti! Seduna Thunder Pro Fab Yönetici Koltuğu 4.320,77TL

hocam uzun kullanımda birçok olumsuz yorum gördüm bunlar kullanıcı yüzünden mi acaba, amortisör, bez yırtılmaları vs. çok görülmüş
plastik destek nerdeyse hepsinde kırılıyor bende 2 tane var ikiside kırık ilk aldığımda amortisör sorunu olmadı ama 2. aldığımda oldu ilkinden daha sonra almış olmama rağmen ve kafa koyma yeri kırıldı

Seduna Benin almıştım 2-3 ay önce. Oturma mekanizması bozulmuştu. Firmaya ulaştım yenisini gönderdiler. Tamam garanti varken yardımcı oldular da garantisi bittikten sonra böyle sorunlar çıkarmaz umarım.

3 yıldır kullanıyorum 2 tane aldik biri fab diğeri fileli. Almışken fab alın. Fileli olan kedilerin tirnak torpuleme noktasi oldu :d Birinin kafa koyma yeri kırıldı whatsapptan yazdık ücretsiz yolladılar kafa koyma kısmını. Çok rahat bir koltuk, cok memnunum ben. Kesinlikle öneririm

Çalıştığım şirketteki ofisimde Nurus Me To var. 130 KGyim ve çok rahat bir şekilde tartıyor ve çok rahat. Bazen öğle molalarında yatırıp kestirdiğimde oluyor. Eve alayım diyorum ama 20 k namussuz.

1 buçuk yıl önce bu fiyata almışım, bedava şuanki fiyatı dolar %25 artmışken bu zamana kadar. Çok rahattır bu arada fiyat performans.

Ekler

• IMG_7554.webp
    IMG_7554.webp
    70.2 KB · Hit: 32
Geri