❌İndirim Bitti! PUMA Puma Caven 2.0 Spor AyakkabıUnisex Yetişkin 630 TL

sornasını okusaydın neden yazdığımı anlardım yuvarlaklık yoksa pembe ayakkabı giymezsin 44 numara ee 44 numara giyen kadında olmadığına göre ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kadın mısın dostum ? sonrasında ne yazmışım pembe ayakkabı giyerim dersen buyur al borusuyla senin
Kadın olarak kadın ayakkabısı giymemde ne gibi bir sorun var?

Kadın olarak kadın ayakkabısı giymemde ne gibi bir sorun var?
anlamada problem mi var dostum erkek olarak pembe ayakkabısı giyermisin diye soruyorum göz doktoruna git yada kitap okumaya özen göster

Tartışmayın arkadaşlar bırakın isteyen istediğini giysin. Açık renk pantolon altına uydurmaya çalışırım artık :D.

Ekler

• IMG-20250925-WA0035.webp
    IMG-20250925-WA0035.webp
    66.2 KB · Hit: 22
Tartışmayın arkadaşlar bırakın isteyen istediğini giysin. Açık renk pantolon altına uydurmaya çalışırım artık :D.
hayirli olsun knka. renk uyumunu saglayinca gercekten guzel bir kombin ortaya cikar. top mop mevzulari yapanlar en buyuk erkek onlar salla :d

hayirli olsun knka. renk uyumunu saglayinca gercekten guzel bir kombin ortaya cikar. top mop mevzulari yapanlar en buyuk erkek onlar salla :d
Eyvallah kral ben yakıştırdıktan sonra kimin ne dediği çok önemli değil haklısın. Şerit gibi olan yerler pembe onun dışında Krem bej arası bir şey zaten. Açık renk pantolon üstüne gül kurusu alta da bu ayakkabı fena olmaz diye düşünüyorum.

anlamada problem mi var dostum erkek olarak pembe ayakkabısı giyermisin diye soruyorum göz doktoruna git yada kitap okumaya özen göster
Kardeşim sen anlama kıtı mısın? Kadın dediğin 44 numara da giyer, 45 de 46 da. Ne diye boş yorum yapıyorsun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,135
Üyeler
183,066
Son üye
Batu35070
Geri