❌İndirim Bitti! PUMA Puma Caven 2.0 Spor AyakkabıUnisex Yetişkin 630 TL

Gerçekten 44 numarayı mı yadırgıyonuz ya benim papuçlar 46 numara kramponlar 48 numara ;(
44 numara ayağı olan kadın olacağını sanmıyorum varsa da şüpheli bir erkek giymez bence bu ayakkabıyı pembe

kim 44 numara giyiyor
Puma'nın genel ayakkabıları dar kalıp oluyor hocam bu da öyle midir bilmiyorum. Ben bir tane almıştım iade edip daha büyüğünü aldım anca olmuştu ve birkaç ayakkabıda daha aynı durumu gördüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kadın renklerini giyecek bir erkekse diyecek lafım yok diyelim kadın alacak 44 numara ayağı olan kadın yoktur herhâlde
Şu mesajı görmeden yazmasaydım keşke :kekw: Evet hocam bu konuda haklısın ben renge dikkat etmedim

pumanın 44 ü 43 / 42.5 gibi zaten. çok dar kalıbı ve çok rahatsız ayakkabı. benim aldığım çok kötüydü

44 giyiyorum ama bunu giyecek erkeklerden değilim.44 numara fırıncı kürekle kadın da yoktur herhalde.

Caven 2.0 lux modeli var bende siyah kırmızı olanıdan , şekli dış malzemesi konforuna laf yok ama çok çabuk parçalandı içi . İçi rezil durumda şuan .

46 giyiyorum. Ayağın küçüktür belki bilemem ama sırf böyle diye de "Kim 44 giyiyor?" gibi saçma bir soru sormak çok komik.
sornasını okusaydın neden yazdığımı anlardım yuvarlaklık yoksa pembe ayakkabı giymezsin 44 numara ee 44 numara giyen kadında olmadığına göre ?

kadın mısın dostum ? sonrasında ne yazmışım pembe ayakkabı giyerim dersen buyur al borusuyla senin

sornasını okusaydın neden yazdığımı anlardım yuvarlaklık yoksa pembe ayakkabı giymezsin 44 numara ee 44 numara giyen kadında olmadığına göre ?

kadın mısın dostum ? sonrasında ne yazmışım pembe ayakkabı giyerim dersen buyur al borusuyla senin
Sen Hangi Kadın Giyiyor Deseydin Cevap Vermezdim Genel Olarak Verdim

Sen Hangi Kadın Giyiyor Deseydin Cevap Vermezdim Genel Olarak Verdim
ikinci mesaja bakarsan görürsün ilkinde unuttunca alta ekledim sonmraki yorumuma ama araya başkası girdi gitti

Geri