Keyfen
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,100
kanka sığmıyo ayağım yanlardan patlıyo o bile olmuyo bazenaynn bu 44u icin 42 falana 1k yapiyo 46ya bakmadim knka hulk musun hadhajdj
kanka sığmıyo ayağım yanlardan patlıyo o bile olmuyo bazenaynn bu 44u icin 42 falana 1k yapiyo 46ya bakmadim knka hulk musun hadhajdj
44 numara ayağı olan kadın olacağını sanmıyorum varsa da şüpheli bir erkek giymez bence bu ayakkabıyı pembeGerçekten 44 numarayı mı yadırgıyonuz ya benim papuçlar 46 numara kramponlar 48 numara ;(
Puma'nın genel ayakkabıları dar kalıp oluyor hocam bu da öyle midir bilmiyorum. Ben bir tane almıştım iade edip daha büyüğünü aldım anca olmuştu ve birkaç ayakkabıda daha aynı durumu gördümkim 44 numara giyiyor
Şu mesajı görmeden yazmasaydım keşkekadın renklerini giyecek bir erkekse diyecek lafım yok diyelim kadın alacak 44 numara ayağı olan kadın yoktur herhâlde
Hocam arkadaşın hulkla bağlantısı varmibizim ark 49 giyiyo 2mt 200kg![]()
46 giyiyorum. Ayağın küçüktür belki bilemem ama sırf böyle diye de "Kim 44 giyiyor?" gibi saçma bir soru sormak çok komik.kim 44 numara giyiyor
Ben 45 Giyiyomkim 44 numara giyiyor
sornasını okusaydın neden yazdığımı anlardım yuvarlaklık yoksa pembe ayakkabı giymezsin 44 numara ee 44 numara giyen kadında olmadığına göre ?46 giyiyorum. Ayağın küçüktür belki bilemem ama sırf böyle diye de "Kim 44 giyiyor?" gibi saçma bir soru sormak çok komik.
kadın mısın dostum ? sonrasında ne yazmışım pembe ayakkabı giyerim dersen buyur al borusuyla seninBen 45 Giyiyom
Sen Hangi Kadın Giyiyor Deseydin Cevap Vermezdim Genel Olarak Verdimsornasını okusaydın neden yazdığımı anlardım yuvarlaklık yoksa pembe ayakkabı giymezsin 44 numara ee 44 numara giyen kadında olmadığına göre ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kadın mısın dostum ? sonrasında ne yazmışım pembe ayakkabı giyerim dersen buyur al borusuyla senin
ikinci mesaja bakarsan görürsün ilkinde unuttunca alta ekledim sonmraki yorumuma ama araya başkası girdi gittiSen Hangi Kadın Giyiyor Deseydin Cevap Vermezdim Genel Olarak Verdim
Doğrudur Hocamikinci mesaja bakarsan görürsün ilkinde unuttunca alta ekledim sonmraki yorumuma ama araya başkası girdi gitti