Egitimgorevlisi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 401
Bunu da tercih edebilirsiniz arkadaslar.
Yine çöp etmez bu fiyata. Üstüne 800k koyup Fiat egea alınYine çöp, alınmaz, 100 TL etmez, bütçenizi 12800 TL arttırıp karbon fiber klavye alın
200daha koyup b8 passat alınıyor egea da neymiş.Yine çöp etmez bu fiyata. Üstüne 800k koyup Fiat egea alın
bi 4m daha koyup 2016 m4200daha koyup b8 passat alınıyor egea da neymiş.![]()
Aigo klavyeler her zaman iyidir tek sıkıntıları aydınlatması yok onun da çok sorun olmayacağını düşünmüyorum küçük kardeşlerimizin attığı hurdalardan daha iyidir emin olabilirsiniz. Şimdi gelip 700 lira benim bilmem ne param çok takmıyorum falan filan o zaman git iyisini al kardeşim 2 yemek paransa 4 yemek parasına git iyisini alBunun hakkında ne diyorsunuz hocam? Bu arada GameGaraj'ta birsürü AIGO klavye ve mouse indirimi var bakarsınız.AIGO A68 Brown Sugar Mekanik Klavye Yellow Switch (İngilizce)
AIGO A68 Brown Sugar Mekanik Klavye Yellow Switch (İngilizce)www.gamegaraj.com
Bozulunca görürsün uğraşmayı reis.Gecen senin benim konumda rezalet dedigin klavye geldi 10 numara klavye. Bozulursa da teknoloji isidir olabilir yollarım garantiye.
Bişey olmaz rahat ol. Daha once bi klavyemin switchi bozulmustu yolladim garantiye degistirdiler düzeldi. Bisey de uğraşmadım bi kargoya verdim sadece.Aigo klavyeler her zaman iyidir tek sıkıntıları aydınlatması yok onun da çok sorun olmayacağını düşünmüyorum küçük kardeşlerimizin attığı hurdalardan daha iyidir emin olabilirsiniz. Şimdi gelip 700 lira benim bilmem ne param çok takmıyorum falan filan o zaman git iyisini al kardeşim 2 yemek paransa 4 yemek parasına git iyisini al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bozulunca görürsün uğraşmayı reis.