🔥İndirim Aula F2067 RGB TKL Blue Switch // 854 TL (UYGULAMADA İLK ALIŞVERİŞE 700TL)

Bunun hakkında ne diyorsunuz hocam? Bu arada GameGaraj'ta birsürü AIGO klavye ve mouse indirimi var bakarsınız.
Aigo klavyeler her zaman iyidir tek sıkıntıları aydınlatması yok onun da çok sorun olmayacağını düşünmüyorum küçük kardeşlerimizin attığı hurdalardan daha iyidir emin olabilirsiniz. Şimdi gelip 700 lira benim bilmem ne param çok takmıyorum falan filan o zaman git iyisini al kardeşim 2 yemek paransa 4 yemek parasına git iyisini al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gecen senin benim konumda rezalet dedigin klavye geldi 10 numara klavye. Bozulursa da teknoloji isidir olabilir yollarım garantiye.
Bozulunca görürsün uğraşmayı reis.

Aigo klavyeler her zaman iyidir tek sıkıntıları aydınlatması yok onun da çok sorun olmayacağını düşünmüyorum küçük kardeşlerimizin attığı hurdalardan daha iyidir emin olabilirsiniz. Şimdi gelip 700 lira benim bilmem ne param çok takmıyorum falan filan o zaman git iyisini al kardeşim 2 yemek paransa 4 yemek parasına git iyisini al

Bozulunca görürsün uğraşmayı reis.
Bişey olmaz rahat ol. Daha once bi klavyemin switchi bozulmustu yolladim garantiye degistirdiler düzeldi. Bisey de uğraşmadım bi kargoya verdim sadece.

Ben almışım klavyeyi 600e hotswap icin uste en az 700 800 daha vermem lazım ki sorun da yok klavyede olmayan sorun icin rezalet mezalet diyorsun o aradaki farka 1 tane daha sıfırından alabiliyorum. Kötü kötü varsayımlar yapıp can sıkıyosun sadece.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,615
Üyeler
183,145
Son üye
finbye10
Geri