küflenme sonuçu oluşan aflatoksini nasıl airfryera bağladın?kanser yapıyor
Aflatoksin = Zehir ve Kanser yapıcı maddedir (Özellikle karaciğer kanseri, ....)
Teflon = PFOA (Perfloroalkil asit) C8 (2006 yılında EPA, PFOA'nın olası insan kanserojen sınıflandırmasında olduğunu doğruladı.)
400 lira az mı at cebe. Papel de amazonda %10 veriyorHer yerde geçerli %10 var mı? 800 e 400 ilk alışveriş diye biliyorum.
Duyduğunuz gördüğünüz her şeye nasıl balıklama atlıyorsunuz ya vallahi sizi kandırmak çok kolay.Aflatoksin = Zehir ve Kanser yapıcı maddedir (Özellikle karaciğer kanseri, ....)
Teflon = PFOA (Perfloroalkil asit) C8 (2006 yılında EPA, PFOA'nın olası insan kanserojen sınıflandırmasında olduğunu doğruladı.)
1- AflatoksinYok öyle bir şey kanser yapma potansiyeli var diye insanlar kanser yaptığını sanıyor fırın da kullanmayın o zaman. Yalan yanlış bilgiler yayınca elinize ne geçiyor acaba çok merak ediyorum
Kardeşim anlamıyorsun sanırım kanser yapma potansiyeli var diyorum. Aynı şey fırın, yağda kızartma, herhangi tavada mühürleme, yağsız kızartma vs için de geçerli he bu arada idman yapıyorsan eyvallah ama idman yapmıyorsan idman yap1- Aflatoksin
Bitki tohumlarından elde edilen bazı kızartma yağları lipofilik aflatoksin B 1 içerebilir ve bu aflatoksin B 1'ler yağ ile birlikte gıdaya daldırılabilir ve bu da gıda güvenliği tehlikeleri getirir
2 - Radyasyon
3 - 170 C üzerinde Akrebilant (kanserojen madde)
4 - Teflon
yeni eve çıkıcam nasipse tek başına yaşicam evde 1+1 bu benim işimi görür mü mutlaka almalı mıyım hocamKardeşim anlamıyorsun sanırım kanser yapma potansiyeli var diyorum. Aynı şey fırın, yağda kızartma, herhangi tavada mühürleme, yağsız kızartma vs için de geçerli he bu arada idman yapıyorsan eyvallah ama idman yapmıyorsan idman yap![]()
mutlaka almalısın denmez ama işini baya kolaylaştırır tavsiye ederimyeni eve çıkıcam nasipse tek başına yaşicam evde 1+1 bu benim işimi görür mü mutlaka almalı mıyım hocam
donuk patates donuk hamburger köfte veya normal köfte + olarak tavuk pişirmek için fazlasıyla işimi görür diyebilir miyiz + olarak fp ürün müdürmutlaka almalısın denmez ama işini baya kolaylaştırır tavsiye ederim
fp ürün müdür bilmem ama dediğim gibi işini görür cosorininkini öneririm ben ama bu daha iyi veya kötü olabilir orasını bilmem ürün hakkında bilgim yokdonuk patates donuk hamburger köfte veya normal köfte + olarak tavuk pişirmek için fazlasıyla işimi görür diyebilir miyiz + olarak fp ürün müdür