Dogru diyonuz da hocam millet 10k ya hatta daha yuksege rx 400, GTX 1650 li sistemleri satinca kendimi mal gibi hissediyorum ayrica gpu fiyatlari dusuyor evet ama bu xbox fiyatlari niye surekli yukseliyor anlamadim benim amacim satip xbox almakdi.
James Donkey 619S ile bunun arasinda kaldim o Huano switch isiklandirmasi da tam benim istedigim gibi tek renk ama 350tl. Bunda da tek renk backlight yapip kullanabilirmiyiz acaba?
Az once SSD'me kurulu olan Win10a format attim yeniden kurdum. HDD'deki oyun dosyalari hala duruyor ama basinca calismiyor yeniden indirmemi istiyor hem Steam'deki BF5 hem Epic'deki GTAV. Steam den programlari geri yukleden oyun dosyalarini seciyorum olmuyor. Yardim edin yeniden indirmek...
Bilmiyorum boyle birsey forumda yasakmi ama bende takip ediyordum almayacak olsam bile bende merak ediyordum. Neyse 5saat olmus video atilali ama tahmin ettigim gibi stok kalmamis. Resimlerdeki firsatcilar yuzunden gercekten ihtiyaci olan uzun zamandir bekleyenler alamiyor. Adam daha eline...
Ayni sorun bendede var. Kasada 2tane ses portu var biri mic digeri ses. Ses e takarsam sesim gitmiyo, mic portuna takarsam ses gidiyo bu sefer de monitorden cikiyo ses. soyle birsey almayi dusunuyorum ama daha almadim.