daywalker isimli üyenin son içerikleri

1. daywalker

Aoc 25g4kur Alınır mı?

VESA desteği var mı bunla ilgili bir şey bulamadım
  2. daywalker

Aoc 25g4kur Alınır mı?

https://www.incehesap.com/aoc-25g4kur-24-5-420hzoc-1ms-adaptivesync-hdr400-pivot-fhd-fast-ips-gaming-monitor-fiyati-89907/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=urun-listeleme&v=1.50.1 PttAVM'de tulparlife isimli satıcı biraz daha uyguna satıyor fakat güvenemedim o yüzden...
  3. daywalker

Arkadaşim Laptop Almak Saçma Di̇yor

Bir noktada haklı. Öğrenci adama masaüstü sıkıntı olur taşıma konusunda.
  4. daywalker

Kaliteli membrane mi kalitesiz mekanik mi?

tabii ki kaliteli membran.
  5. daywalker

Steam hesabını silmek

Talep gönderdim hesabın kayıtlı olduğu mail ile. Steam id ve profilim görünür bir şekilde ekran görüntüsüyle beraber profil linkimi de attım. Social Club bağlantısını kaldırırlar mı acaba?
  6. daywalker

Steam hesabını silmek

Bunu bende gördüm ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.
  7. daywalker

Steam hesabını silmek

Görselde Social Club eşleşmesi var ama gördüğün gibi unlink yapamıyorum eşleştirmeyi kaldıramıyorum o yüzde silmek geldi aklıma ne de olsa eski hesap kullanmıyorum içinde de çok bir şey yok işime yarayan. 1656854965 Cevapla demeyi unutmuşum :D
  8. daywalker

Steam hesabını silmek

Merhaba, Social Club hesabım eski Steam hesabımla eşleştiği için unlink edemiyorum dolayısıyla GTA V Online'ı şuan aktif olarak kullandığım hesapla eşleştirip oynayamıyorum. Sorum şu: Steam hesabımı silersem hesabımın GTA V üzerinden bağlı olduğu Social Club bağlantısı silinir mi? Sonuçta ortada...
Geri