Steam hesabını silmek

daywalker

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba, Social Club hesabım eski Steam hesabımla eşleştiği için unlink edemiyorum dolayısıyla GTA V Online'ı şuan aktif olarak kullandığım hesapla eşleştirip oynayamıyorum. Sorum şu: Steam hesabımı silersem hesabımın GTA V üzerinden bağlı olduğu Social Club bağlantısı silinir mi? Sonuçta ortada bir Steam hesabı kalmayacak böylece ben Social Club hesabımı şu an kullandığım Steam hesabımla eşleştirebilir miyim?

Ekler

• zdfghj.png
    zdfghj.png
    5.1 KB · Hit: 178
  • Adsız.png
    Adsız.png
    140.3 KB · Hit: 163
Uygulamalar ve steam eşleşmeleri konusunda kaldırmanın bir yolu vardı ama neredendi tam hatırlayamıyorum. Steam hesabını silmene gerek olmayabilir, önce iyi bir araştır derim gta haricinde..

Görselde Social Club eşleşmesi var ama gördüğün gibi unlink yapamıyorum eşleştirmeyi kaldıramıyorum o yüzde silmek geldi aklıma ne de olsa eski hesap kullanmıyorum içinde de çok bir şey yok işime yarayan.
Post automatically merged:

Uygulamalar ve steam eşleşmeleri konusunda kaldırmanın bir yolu vardı ama neredendi tam hatırlayamıyorum. Steam hesabını silmene gerek olmayabilir, önce iyi bir araştır derim gta haricinde..
Cevapla demeyi unutmuşum :D

Görselde Social Club eşleşmesi var ama gördüğün gibi unlink yapamıyorum eşleştirmeyi kaldıramıyorum o yüzde silmek geldi aklıma ne de olsa eski hesap kullanmıyorum içinde de çok bir şey yok işime yarayan.

Cevapla demeyi unutmuşum :D
Öyleyse deneyerek gördüğümde bir şey kaybetmem diyorsan dene bizde öğrenmiş oluruz sayende ne dersin :) He biraz beklerim diyorsan senin için araştırma yapabilirim 5 dakikalık :)

Merhaba, Social Club hesabım eski Steam hesabımla eşleştiği için unlink edemiyorum dolayısıyla GTA V Online'ı şuan aktif olarak kullandığım hesapla eşleştirip oynayamıyorum. Sorum şu: Steam hesabımı silersem hesabımın GTA V üzerinden bağlı olduğu Social Club bağlantısı silinir mi? Sonuçta ortada bir Steam hesabı kalmayacak böylece ben Social Club hesabımı şu an kullandığım Steam hesabımla eşleştirebilir miyim?
For Steam Accounts

Please submit a support request to disconnect your Steam account from your Social Club account with the following information.

• The nickname for the Social Club account you want unlinked
  • The Steam ID64 for the Steam account you want unlinked:
    • Sign in to Steam
    • Under View > Settings > Interface select 'Display Steam URL address bar when available'
    • Select OK
    • Under your Profile Name select Profile
    • Select Edit Profile in the top-right
    • Clear any Custom URL settings from your profile
    • Select Save Changes
    • Under your Profile Name and Select Profile again
    • Copy the URL displayed at the top of the screen
      (e.g. https://steamcommunity.com/profiles/76561197960287930 )
      The long number at the end of this URL is your SteamID
  • A screenshot showing your profile logged into Steam with your Steam Profile and SteamID clearly visible on the screen.
Note: All entitlements are tied to the Social Club account that is used to first sign into the game and cannot be moved from one account to another.

Öyleyse deneyerek gördüğümde bir şey kaybetmem diyorsan dene bizde öğrenmiş oluruz sayende ne dersin :) He biraz beklerim diyorsan senin için araştırma yapabilirim 5 dakikalık :)

For Steam Accounts

Please submit a support request to disconnect your Steam account from your Social Club account with the following information.

• The nickname for the Social Club account you want unlinked
  • The Steam ID64 for the Steam account you want unlinked:
    • Sign in to Steam
    • Under View > Settings > Interface select 'Display Steam URL address bar when available'
    • Select OK
    • Under your Profile Name select Profile
    • Select Edit Profile in the top-right
    • Clear any Custom URL settings from your profile
    • Select Save Changes
    • Under your Profile Name and Select Profile again
    • Copy the URL displayed at the top of the screen
      (e.g. https://steamcommunity.com/profiles/76561197960287930 )
      The long number at the end of this URL is your SteamID
  • A screenshot showing your profile logged into Steam with your Steam Profile and SteamID clearly visible on the screen.
Note: All entitlements are tied to the Social Club account that is used to first sign into the game and cannot be moved from one account to another.
Bunu bende gördüm ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Bunu bende gördüm ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Rockstar a destek talebi göndermeni istiyor bu bilgilerle, hangi konuda yardımcı olabilirim sana? Hangi kısmı anlamadın tam olarak?

Rockstar a destek talebi göndermeni istiyor bu bilgilerle, hangi konuda yardımcı olabilirim sana? Hangi kısmı anlamadın tam olarak?
Talep gönderdim hesabın kayıtlı olduğu mail ile. Steam id ve profilim görünür bir şekilde ekran görüntüsüyle beraber profil linkimi de attım. Social Club bağlantısını kaldırırlar mı acaba?

Talep gönderdim hesabın kayıtlı olduğu mail ile. Steam id ve profilim görünür bir şekilde ekran görüntüsüyle beraber profil linkimi de attım. Social Club bağlantısını kaldırırlar mı acaba?
Bu yolla madde madde yazdıkları her adımı yaptıysan kaldıracaklarını yazmışlar 5-6 saat içinde cevap geliyor genelde bugün pazar tabi farklı olabilir. Bekleyin bakalım olmadı son çareyi uygular hesabı silerek denersiniz

Geri