NeinnnFPS isimli üyenin son içerikleri

1. N

❌İndirim Bitti! Pugalo 90 Cm Kedi Tırmalama Tahtası - 3 TL

Art niyet aramamıştım ciddi ciddi bende. Hala olmadığına inanmak istiyorum da böyleyse de suç satıcının olduğu kadar trendyolun. İnsanlar güvenip indirip kullanıyorsa senin uygulamanı böyle şeylerden kullanıcılarını sen koruyacaksın maalesef.
  2. N

min. alım adedi 3 çünkü :)
  3. N

yazık günah 3 almıştım iptal ettim. saçma sapan bi ürün için hak yemeye gerek yok. Art niyetle yapılabilecek bir şey olduğunu sanmıyorum.
  4. N

Shein indirimli ürünler

bunlar yüzünden bu kadar göze battı zaten. dükkan doldurup faturasız (bir çoğu en azından) para kazanıyorlardı. iyi bile oldu bi noktada bunlara önlem alıp tekrar açsınlar ben okeyim :D
  5. N

Shein indirimli ürünler

gümrükten çıkmadıysa aras kargo bilemez o kargoları zaten
  6. N

Shein indirimli ürünler

çinlilerin yazılımı mı yükleniyor illa kullanmak için o zaman evden içeri sokulacak bi ürün değilmiş :D
  7. N

Shein indirimli ürünler

kimse ulkenin garip karariyla ugrasmaz ugrasirsa eskisi kadar ucuz yine olmaz bu is bence maalesef bitti
  8. N

Shein indirimli ürünler

hahahaha salın artık salın :D bitti o gemi kalktı artık :D
  9. N

Shein indirimli ürünler

:D:D:D
  10. N

Shein indirimli ürünler

artık istesen de sana özel değil sanırım hocam :D
  11. N

Shein indirimli ürünler

uranyum mu aldiniz hocam neden sansurlediniz :D
  12. N

Shein indirimli ürünler

yada gerçekten depo vs. ücretlerini ödetecekler herkes iade edecek ürününü :D
  13. N

Shein indirimli ürünler

benimde öyle şuan. mecbur bekleyeceğiz :)
  14. N

Shein indirimli ürünler

sakin olun bence millet sineğin yağını çıkartıp ev düzdüğü için gümrük şuan kilittir. bu haberden sonra almayacak adamlar bile alışveriş yaptı.
  15. N

🔥İndirim Xiaomi Robot Vacuum S40 Pro 15.000Pa Robot Süpürge🔥16.999₺ (Yeni Ürün )

gayette kullanışlı ürün airfryer modası geçti ne demek kazak mı bu üstünüze mi asıyonuz airfyerı :D
Geri