Bu konu için bir başlık bulamadım markalı bilgisayarım çok isiniyordu içini açıp temizledim ve tekrar taktım ama hata verdi
İnternetten araştırdım bios tan boot menüsüne giriyorlar birinci sıraya hard diski çıkarıyorlar bitiyor sorun ama benim boot menusu öyle değil
Bios menüsü böyle ve boot...
Ben splashtop wiredx display isimli bir uygulama kullanıyorum USB baklosu ile aktarım yapiyor hem PC ye hemde telefona kurun ve USB ile birbirine bağlayın
Bende öyle olmadı sadece destek üzerinden yazı yazıp geçiştirdiler çevremde kullananlar var memnunlar bende ondan geçtim ama du unu üstte yazdım işte benim sıkıntımın altyapıyla bir alakası yok binam yeni 5 senelik ve internet altyapım 75 mbps destekliyor
Yaklaşık 5 ay önce turknet kullanıyordum ilk başlarda internet iyiydi sonradan kesilmeye başladı 5-6 defa destek kaydı açtım türk Telekom ekipleri ilgilenecek dediler ama gelen giden olmadı kesilmeler devam etti ve bir süre sonra internete girememeye başladım bende kablonete geçtim kablonete ilk...
Ama AMD am4 soketi 2021 yılına kadar destekliyecek bildiğim kadarı ile ne kadar ileriye dönük de yapsanız ileride yükseltmek için anakarti değiştirmek zorunda kalacaksınız ve ben her olasılıkta ryzen 5 3600 alırdım bir arkadaşım Intel i9 9600k işlemci GTX 1650 ekran kartlı bir sistem aldı dedim...
Ne için kullandığınıza bağlı render almiyacaksaniz ryzen 7 bir işlemci gereksiz olabilir onun yerine daha düşük ryzen 5 3600 alırsan önceki sistemin gibi o da oyunlarda bayağı iş yapar ama o sizin tercihiniz aradaki fiyat farkı ile diğer ekipmanları yukseltebilitsiniz