reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press key

Deagle42

80+
Reaksiyon skoru
8
Bu konu için bir başlık bulamadım markalı bilgisayarım çok isiniyordu içini açıp temizledim ve tekrar taktım ama hata verdi
15903487075448826819588245218502.jpg

İnternetten araştırdım bios tan boot menüsüne giriyorlar birinci sıraya hard diski çıkarıyorlar bitiyor sorun ama benim boot menusu öyle değil
15903489217421200081371408288512.jpg

Bios menüsü böyle ve boot options priorities kısmı boş hicbirşey yok
Boot settings configuration kısmında fullscreen logo
bootup numlock state
Keyboard error message
Fast boot
Seçenekleri var boot menüsündeki launch csm kısmını değiştiremiyorum

Şimdiden teşekkürler

Hard disk takılı değil, yada bios ayarlarını sıfırlamanız gerekiyor.

Windows un kurulu olduğu diski seçmenizi istiyor, eğer disk BIOS da görünmüyor ise önce diskin güç ve SATA kablosunu kontrol edin eğer gene görmüyor ise disk sizlere ömür.

Harddiski takmayı unutmuşsun veya tam takamamışsın kabloyu.

Hard disk takılı değil, yada bios ayarlarını sıfırlamanız gerekiyor.
Taktım 3 yada 4 defa yer değiştirdim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Windows un kurulu olduğu diski seçmenizi istiyor, eğer disk BIOS da görünmüyor ise önce diskin güç ve SATA kablosunu kontrol edin eğer gene görmüyor ise disk sizlere ömür.
Advanced bölümünde sata seçeneğinin altında hard disk gorunuyor

Ayarları sıfırladınız mı? Güç kablolarını da kontrol edin.

Eğer başka bir depolama biriminiz yok ise muhtemelen windows ona kuruludur, bilgisayarı tekrar başlatın ve F12 veya F11 veya F10 veyahutta F8 ile boot menüye girip harddiski seçin, o zaman windows açılıcaktır ama BIOS danda windows boot manajer olarak seçip kaydederseniz olur.

Ayarları sıfırladınız mı? Güç kablolarını da kontrol edin.
Kontrol ettim yine aynı hata

Eğer başka bir depolama biriminiz yok ise muhtemekn windows ona kuruludur, bilgisayarı tekrar başlatın ve F12 veya F11 veya F10 veyahutta F8 ile boot menüye girip harddiski seçin, o zaman windows açılıcaktır ama BIOS danda windows boot manajer olarak seçip kaydederseniz olur.
Boot menusu geliyor ama sadece enter serip yazısı var tıklıyorum bios a atiyor

Security kısmında, Clear Boot Keys seçeneği var mı? Onu yaptıktan sonra açılması gerekiyor.

Kontrol ettim yine aynı hata

Boot menusu geliyor ama sadece enter serip yazısı var tıklıyorum bios a atiyor

Bir şekilde o Hard disk i 1. Boot seçeneği yapmanız lazımki PC ona göre çalışşın. Bu tarz eski Bıoslar gerçekten baş ağrıtıcı :/.

Security kısmında, Clear Boot Keys seçeneği var mı? Onu yaptıktan sonra açılması gerekiyor.
dediğiniz ayar yok

Bir şekilde o Hard disk i 1. Boot seçeneği yapmanız lazımki PC ona göre çalışşın. Bu tarz eski Bıoslar gerçekten baş ağrıtıcı :/.
Zaten eski bı bilgissyardi yeni malzemeler sipariş etmiştim sistemi guncelliyecektim

Security menüsünün fotoğrafını paylaşabilmeniz mümkün mü?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,760
Üyeler
191,161
Son üye
eaytekin
Geri