DeathDred isimli üyenin son içerikleri

1. D

Game garaj r9t 5070 alınır mı?

Çok fazla ya ısınıyor yada iyi diyen gördüm kafam karışık kullanan atan birisi gerek. Ryzen 9 8945hx 32gb ram c1 modeli. Nasıl cihaz acaba ? görünüşü vs hoşuma gidiyor ama bilemedim. Soğutma konusu önemli çok fazla konu açılıyor laptop ısınıyor diye ısınması gerçekten acaba bu kadar önemli mi...
  2. D

CrystalDiskInfo sonuçlarım nasıl?

Yok hocam sadece acaba çok oyun indirip sildim diye kafama soru işareti oldu. m2 ssd ye zarar mı verdim diye merak ettim çünkü daha 2 aylık bir laptop. Siz bir sıkıntı yok diyince içim rahat etti
  3. D

Hocam buldum MTFDKBA1TOQGN-1BN1AABHA cihaz bu sanırım micron ama yazma okuma değerlerini göremedim 1749546890 bilmediğim içim soruyorum fazla mı hor kullanmışım istemeden
  4. D

Bilmiyorum ki göremedim üzerinde ne var nereden bakabilirim? Yeni bir cihaz için normal sanırım inşallah 2tb falan veri indirip sildim ama
  5. D

2 aylık omen 17 cihazım.
  6. D

Bluetooth kulaklık ve gamepad

Selam. Anker q20i bt 5 üstü kulaklığım var. Pc de hikayeli oyun oynarken kullanıyorum sorun olmuyor. Rekabetçi oyunlarda denemedim ama. Itopya da xbox 9.nesil kol 2400tl onu almayı düşünüyorum. Hem xbox controller hemde kulaklik bir gecikme sorun oluştururmu genel olarak oyunlarda.
  7. D

Futbol öğrenecek bir ortam olmaması?

Çok muhabbet edebilecek seviyeli arkadaşım olmadığı için foruma yazıyorum. Çocukken özellikle ilokul ortaokulda çok oynardık beden dersinde futbolu liseye geçince gelen pandemi sürekli ev değişikliği(anne ve babam ayrı)mahalle arkadaşlığı kuramadım. Sonra lisede tek tük oynadık futbolu, voleybol...
  8. D

EPİC GAMES %20 GERİ ÖDEME İNDİRİMİ BAŞLADI

Tercihim genelde epic olur. Sebebi yeni pc aldım ve fiyatlara bakıyorum örnek wicther 3( oyun dünyasında yeniyim önerileri dikkate alıyorum) steamda 38 dolar 1400tl civari epicte 900dü hemde indirim var bugün 160tlye aldım. Uncharted 4 bakıyorum steam 50 dolar epicte 900tl neredeyse yarı yarıya...
  9. D

Omen 17 boşta 70 80 derece

Laptop daha 20 25 günlük henüz düne kadar bir sorun yoktu birşeyde indirmedim cihaz googlede 80lere kadar çıkmaya başladı. Kaspersky den taratıyorum virüs yok diyor. Görev yötecisindende anlamadım . normalde cihaz masaüstünde 35 derecce civarı olurdu 50 altına düşmüyor şuan ne yapmam gerek...
  10. D

PC GAMEPASS ALINIR MI ?

Hocam benim yok yks den sonra game paşa alacağım tedarik etme şansınız varsa çok mutlu olurum
  11. D

Subnotica Oyun indir vip

sizce sıkıntı çıkarmı hocam
  12. D

Subnotica Oyun indir vip

oyun indir vip 1746218355 tam tarama yaptım w güvenlikten
  13. D

Subnotica Oyun indir vip

kurmuş bulundum 800bin dosya tam tarama yaptım windows 0 tehtid ded inşallah bir şey olmaz
  14. D

Subnotica Oyun indir vip

Nasıl yedekleyeciğimi bilsem burda sormazdım so sory :(
  15. D

Subnotica Oyun indir vip

indirmeye koyuldum virüs total e dosyayı koyunca gösterir demi bişey çıkarsa
Geri