Hocam limit koyduğumu hatırlıyorum cpu 78e kadar dusmesine rağmen gpu 85 altına inmemişti. Ben nedense biraz şans işi olduğunu düşünüyorum. Herkese aynı cihaz gitmiyor bence. Bazı cihazlarda AMD gpu logosu bile yok bazılarında var.
Sanırım biraz piyango gibi gerçekten. Anladığım sizde 85i bulmuyor ekran kartı. Şikayet var a bakıyorum son zamanlarda klavye çıkması vs gibi sorunları var. Bilemedim gerçekten , piyasada neden bu kadar sinirli 5070ti var anlamakta güçlük çekiyorum. Game garaj son 3 4 aydır olumsuz geri dönüş...
Hocam gg faz değişim pad ile geliyor. Bazısı çok memnun 80 civari diyor örnek; 82 -83 derece vs bazısı 85 üstü diyor. Msi vector 17 ler var ama 130 bin TL civarında. Game garaj ise 105 bin diyelim. 25 bin çok fark. Acer predator phn16-73 5070ti 64 gb versiyonu var vatanda geceleri 119 bin TL. Hb...
Kasımda 9955hx 5070ti game garaj aldım rdr 2 oynuyordum bir baktım gpu 86 ya fırladı düşmedi özel ayarlarda idi cihaz işlemci 30w düşsede gpu soğumadı. Bende iade etmiştim. Turbo moda alsam fanlar daha fazla mı çalışacaktı bilmiyorum. Şimdi 5070ti cihaz bakıyorum acer var predator phn16-73...
@Henry Avery , hocam merhaba. Ben kasımın başında 9955hx olan 5070ti game garaj aldım ama . O zamanlar laptop olarak 5070ti çok arastiramadim. Benim cihazım 3d değildi. Rdr 2 de gpu sıcaklıkları hat safhada idi 86 derece. Acaba piyango bana vurduğu için olabilirmi? piyasada 5070ti cihaz yok...
@Ctnkaya , Hocam selam. Ben kasımın başında 9955hx 5070ti game garaj almıştım. Gpu rdr 2 gibi oyunlarda 85 86 derece oluyordu iade etmiştim. Şimdi tekrar cihaz bakıyorum ama piyasada cihaz yok. Tekrar game garaj almak durumunda kalabilirim. Sizin cihazınız ısınıyor mu ? Cuda önemli diye diğer...
Çok fazla ya ısınıyor yada iyi diyen gördüm kafam karışık kullanan atan birisi gerek. Ryzen 9 8945hx 32gb ram c1 modeli. Nasıl cihaz acaba ?
görünüşü vs hoşuma gidiyor ama bilemedim. Soğutma konusu önemli çok fazla konu açılıyor laptop ısınıyor diye ısınması gerçekten acaba bu kadar önemli mi...
Yok hocam sadece acaba çok oyun indirip sildim diye kafama soru işareti oldu. m2 ssd ye zarar mı verdim diye merak ettim çünkü daha 2 aylık bir laptop. Siz bir sıkıntı yok diyince içim rahat etti
Hocam buldum
MTFDKBA1TOQGN-1BN1AABHA cihaz bu sanırım micron ama yazma okuma değerlerini göremedim
1749546890
bilmediğim içim soruyorum fazla mı hor kullanmışım istemeden
Selam. Anker q20i bt 5 üstü kulaklığım var. Pc de hikayeli oyun oynarken kullanıyorum sorun olmuyor. Rekabetçi oyunlarda denemedim ama. Itopya da xbox 9.nesil kol 2400tl onu almayı düşünüyorum. Hem xbox controller hemde kulaklik bir gecikme sorun oluştururmu genel olarak oyunlarda.