DeathDred isimli üyenin son içerikleri

1. D

Atk A9 Plus Alınır mı?

büyük orta arasında
  2. D

Atk A9 Plus Alınır mı?

mavi forumda benim kafam çok karıştı buradaki herkes al diyor. Ondan sordum detaylı.
  3. D

Atk A9 Plus Alınır mı?

100tl fazla vericem o yuzden.
  4. D

Atk A9 Plus Alınır mı?

tamam alcam
  5. D

Atk A9 Plus Alınır mı?

tamamdır wraithden almak kaldı geriye
  6. D

2000 Tl Bütçeyle Kablosuz Oyun Faresi Tavsiyesi

8000hz saçmalıktır. 2000hz max yeterli
  7. D

Atk A9 Plus Alınır mı?

Hocam bu mouse pad algilamama durumu hiç oldumu sizde? @mornix
  8. D

Atk A9 Plus Alınır mı?

wraithden mi aldınız?
  9. D

Atk A9 Plus Alınır mı?

Hocam bazıları WiFi ve pc arasında kalınca bağlantı sorunlarından bahsetmiş. Masada gamepadimde olacak telefon falan. bağlantı sorunu var mı? Veya mouse pad algilamama. Birisi uzatma dongle yok dedi ama laptop icin gerek yok diye düşünüyorum. Kronik sorun yoksa alcam yani. 2 aya en geç.
  10. D

Atk A9 Plus Alınır mı?

Urzuva marka yamihime 40x30 3mm mouse pad %70 speed %30 control mouse pad ile alıyorum o zaman. Bir arkadaş mouse pad kötü diye algilamiyor kitap ve masada sorun yok dedi. Umarım sorun çıkmaz.
  11. D

Atk A9 Plus Alınır mı?

Mavi forumda bazıları wraithden ürün almamam için uyardılar sorun yaşamışlar. 1778875338 umarım benimkide öyle olur 1.5 2 ay sonra alacağım.
  12. D

Atk A9 Plus Alınır mı?

1k hz ustu aramıyorum. Kronik sorunu var mı? Birde wraithden alcam sorun olur mu fazla?
  13. D

Atk A9 Plus Alınır mı?

@mornix sizi gördüm kullanıyormuşsunuz.
  14. D

Atk A9 Plus Alınır mı?

Atk a9 plus alınır mı? Kafam baya karışık açıkçası wraithden kulaklikta alacaktım mouse de aynı yerden olursa diye düşünüyorum. Benim bulduklarım; Furylevel z1 Vxe drogonfly r1 Atk a9 plus Neden atk şüphem var ; Uzatma dongle yok dediler , bağlantı sorunları yaşanıyormuş. Korkutuyor açıkçası...
  15. D

❌İndirim Bitti! Tangzu Wan'er Sg II Red Lion Edition 1999₺

Wraith sorun yaşarsan üzer diyorlar mavi forumda ama bilmiyorum.
Geri