Atk A9 Plus Alınır mı?

Hocam bazıları WiFi ve pc arasında kalınca bağlantı sorunlarından bahsetmiş. Masada gamepadimde olacak telefon falan.
bağlantı sorunu var mı?
Veya mouse pad algilamama.
Birisi uzatma dongle yok dedi ama laptop icin gerek yok diye düşünüyorum.
Kronik sorun yoksa alcam yani. 2 aya en geç.
iki defa aldım Böyle şeylerle Karşılaşmadım

memnunum şuanda kullanıyorum. kulaklık klavye de kablosuz aynı şekilde modem de dongleın yanında hiç bir problem yaşamadım yağ gibi akıyor. Mouse pad görmeme tuşlarda gıcırdı kasada oynama veya boşluk çift tıklama hiç bir problem yok tavsiye ederim.

memnunum şuanda kullanıyorum. kulaklık klavye de kablosuz aynı şekilde modem de dongleın yanında hiç bir problem yaşamadım yağ gibi akıyor. Mouse pad görmeme tuşlarda gıcırdı kasada oynama veya boşluk çift tıklama hiç bir problem yok tavsiye ederim.
tamamdır wraithden almak kaldı geriye

tamamdır wraithden almak kaldı geriye
ben amazondan klassegear dan aldım ama wraithden de önceki mouseımu almıştım problem yaşamamıştım 3 yıl sonra scrollu bozuldu o yüzden atk a9a geçtim

Atk a9 plus alınır mı?
Kafam baya karışık açıkçası wraithden kulaklikta alacaktım mouse de aynı yerden olursa diye düşünüyorum.

Benim bulduklarım;
Furylevel z1
Vxe drogonfly r1
Atk a9 plus

Neden atk şüphem var ; Uzatma dongle yok dediler , bağlantı sorunları yaşanıyormuş. Korkutuyor açıkçası ve wraith iade değişim zor yapıyor.
Ben urzuvadan 40x30 3mm yamihime mouse pad ile kullanmayi düşünüyorum.
Bağlantı sorunu yaşamadım onun dışında herşeyinden memnunum hafifliği şarjı ve ele oturuş olarak güzel.. wraith evet biraz garip bir firma iade konusunda ben scroll sorunu yaşadım garantiye gitti ve sorunu çözdüler uzunda sürmedi 8-10 gün arası sürmüştü.. furylevel z1 i arkadaşım kullanıyor kötü bir mouse değil ama atk daha iyi

Bağlantı sorunu yaşamadım onun dışında herşeyinden memnunum hafifliği şarjı ve ele oturuş olarak güzel.. wraith evet biraz garip bir firma iade konusunda ben scroll sorunu yaşadım garantiye gitti ve sorunu çözdüler uzunda sürmedi 8-10 gün arası sürmüştü.. furylevel z1 i arkadaşım kullanıyor kötü bir mouse değil ama atk daha iyi
mavi forumda benim kafam çok karıştı buradaki herkes al diyor. Ondan sordum detaylı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,321
Üyeler
195,597
Son üye
Fatmedic
Geri