Merhaba, bir Discord sunucusu açtım. Sunucu sohbet muhabbet ve aynı zamanda reklam sunucusu, üyeler girip isterlerse kendi sunucularının reklamını yapabiliyor veya sohbet edebiliyorlar. Sunucuya 3 aylık 20x boost aldım. Sunucu 30 kişi 15 tanesi bot zaten. Üye sayısını nasıl artırabilirim? Reklam...
Evet hala memnunum. 75hz monitörden geçince ilk başta gözlerim alışamadı çok hızlı geldi. Yalnız parlaklığı düşük biraz eğer odanız direkt ışık alıyorsa biraz yansıyabilir. Benim odam kuzeye bakıyor, perdeler sabah akşam kapalı o yüzden hiç sıkıntı yaşamadım. Ancak dediğim gibi direkt ışık...
Bugün geldi, içinde kabloyla geliyormuş. Kablo da XLR ancak elimdeki mikrofon usb olduğu için iade edeceğim. Öneriniz varsa yeni bir stand için alabilirim. (Bütçe 2000 TL)
1- Sıra beklemeyi saymazsak bir saate yakın sürüyor. Veliniz ve siz çok fazla imza atıyorsunuz. Ayrıca velinizin aktif olarak kullandığı banka olursa daha iyi olur çünkü eğer velinizin o bankada hesabı yoksa olmuyor. (Kendi kimliğinizi ve velinizin kimliğini de götürmeyi unutmayın)
2- Hayır...
Merhabalar, kablosuz kulaklık arıyorum. Babamdan kalma 20 yıllık Sennheiser kulaklığım ömrünü tamamlamış durumda. Yeni alacağım kulaklığın kablosuz olması, müzik ve oyun performansının iyi olması benim için önemli. Yani genel olarak Rekabetçi oyunlar için ve müzik dinlemek için kullanacağım...
Pardon hocam, ses kartınız var olarak düşündüm. Eğer Ses kartına sahip değilseniz Fifine K669B olabilir. Ama bu mikrofon konusunda tam bir yorumlama yapamayacağımı söylemem gerekli. Bu mikrofonu şahsen test etmedim ancak dinlediğim ses testlerinde gayet başarılıydı ve ürünü satın alan kişilerden...
2000 tl fiyat bandında çok kaliteli mikrofonlar yok. Bir arkadaşım şarkı kayıt için Behringer c1u kullandı bir yıl boyunca. 2600 TL civarlarına bulabilirsiniz, eski bir mikrofon olsa da ses kalitesi bence hala güzel. Daha iyi seçenekler var ancak bütçenizi maalesef aşıyor. Bütçenizi...