DeathStorm isimli üyenin son içerikleri

1. D

Discord Sohbet Sunucusu Nasıl Büyütülür?

Merhaba, bir Discord sunucusu açtım. Sunucu sohbet muhabbet ve aynı zamanda reklam sunucusu, üyeler girip isterlerse kendi sunucularının reklamını yapabiliyor veya sohbet edebiliyorlar. Sunucuya 3 aylık 20x boost aldım. Sunucu 30 kişi 15 tanesi bot zaten. Üye sayısını nasıl artırabilirim? Reklam...
  2. D

4K-4.5K Monitör Önerisi

Evet hala memnunum. 75hz monitörden geçince ilk başta gözlerim alışamadı çok hızlı geldi. Yalnız parlaklığı düşük biraz eğer odanız direkt ışık alıyorsa biraz yansıyabilir. Benim odam kuzeye bakıyor, perdeler sabah akşam kapalı o yüzden hiç sıkıntı yaşamadım. Ancak dediğim gibi direkt ışık...
  3. D

Mikrofon standı önerisi

Bugün geldi, içinde kabloyla geliyormuş. Kablo da XLR ancak elimdeki mikrofon usb olduğu için iade edeceğim. Öneriniz varsa yeni bir stand için alabilirim. (Bütçe 2000 TL)
  4. D

Aliexpress’ten mikrofon kolu alınır mı?

Neye karar verdiniz? Ben de Temu'dan almayı planlıyorum.
  5. D

PlateUp oyun arkadaşı arıyorum

Discord nicki deathstorm2867 istek atıyorum.
  6. D

18 Yaş altı Kullanılabilecek kartlar

1- Sıra beklemeyi saymazsak bir saate yakın sürüyor. Veliniz ve siz çok fazla imza atıyorsunuz. Ayrıca velinizin aktif olarak kullandığı banka olursa daha iyi olur çünkü eğer velinizin o bankada hesabı yoksa olmuyor. (Kendi kimliğinizi ve velinizin kimliğini de götürmeyi unutmayın) 2- Hayır...
  7. D

18 Yaş altı Kullanılabilecek kartlar

Nays var iş bankasının uygulaması. Ama bence en mantıklısı ebeveynleriniz ile istediğiniz bir bankaya gidip 18 altı hesap açtırmak olacaktır.
  8. D

G29 almalımıyım upgrademi yapmalıyım

Benzer bir sisteme sahibim ve 2K veya 4K'ya geçene kadar sistemi upgradelemeyi düşünmüyorum. 1080p için gayet yeterlidir bence.
  9. D

Öneri Mikrofonu önemsiz, Kablosuz kulaklık önerisi

Merhabalar, kablosuz kulaklık arıyorum. Babamdan kalma 20 yıllık Sennheiser kulaklığım ömrünü tamamlamış durumda. Yeni alacağım kulaklığın kablosuz olması, müzik ve oyun performansının iyi olması benim için önemli. Yani genel olarak Rekabetçi oyunlar için ve müzik dinlemek için kullanacağım...
  10. D

Çözüldü✓ Steelseries Arctis 7+ mı Steelseries Nova 5 mi

Ne aldınız ve memnun musunuz?
  11. D

Yardım Lütfen Mikrofon Önerin Bütçe: 2000tl

Pardon hocam, ses kartınız var olarak düşündüm. Eğer Ses kartına sahip değilseniz Fifine K669B olabilir. Ama bu mikrofon konusunda tam bir yorumlama yapamayacağımı söylemem gerekli. Bu mikrofonu şahsen test etmedim ancak dinlediğim ses testlerinde gayet başarılıydı ve ürünü satın alan kişilerden...
  12. D

Yardım Lütfen Mikrofon Önerin Bütçe: 2000tl

2000 tl fiyat bandında çok kaliteli mikrofonlar yok. Bir arkadaşım şarkı kayıt için Behringer c1u kullandı bir yıl boyunca. 2600 TL civarlarına bulabilirsiniz, eski bir mikrofon olsa da ses kalitesi bence hala güzel. Daha iyi seçenekler var ancak bütçenizi maalesef aşıyor. Bütçenizi...
  13. D

Masa Önerisi

Çok iyi olur fotoğraf eğer müsaitseniz tabi ki.
  14. D

Mikrofon standı önerisi

S2 Caster sipariş ettim.
  15. D

Mikrofon standı önerisi

İş gördüğünden eminim ancak görüntü de benim için önemli o yüzden pek sıcak bakamadım o tarz ürünlere.
Geri