Yardım Lütfen Mikrofon Önerin Bütçe: 2000tl

Jordison

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
350
Bütçe
2000
Bir süredir arıyorum, hala karar veremedim.
(Kullanım amacı: Amatör şarkı söyleyip kayıt almak)
Toplam bütçem 2000tl.

2000 tl fiyat bandında çok kaliteli mikrofonlar yok. Bir arkadaşım şarkı kayıt için Behringer c1u kullandı bir yıl boyunca. 2600 TL civarlarına bulabilirsiniz, eski bir mikrofon olsa da ses kalitesi bence hala güzel. Daha iyi seçenekler var ancak bütçenizi maalesef aşıyor. Bütçenizi artırabilirseniz daha iyi öneriler verebilirim.

2000 tl fiyat bandında çok kaliteli mikrofonlar yok. Bir arkadaşım şarkı kayıt için Behringer c1u kullandı bir yıl boyunca. 2600 TL civarlarına bulabilirsiniz, eski bir mikrofon olsa da ses kalitesi bence hala güzel. Daha iyi seçenekler var ancak bütçenizi maalesef aşıyor. Bütçenizi artırabilirseniz daha iyi öneriler verebilirim.
Bu mikrofon xlr mikrofon.
Yani ses kartı takmak şart. Hatta muhtenelen 48v phantom power bile takmak gerekir.
Bütçemi çok çok aşacak.
O yüzden usb kondenser mikrofonlara daha sıcak bakıyorum.

Bu mikrofon xlr mikrofon.
Yani ses kartı takmak şart. Hatta muhtenelen 48v phantom power bile takmak gerekir.
Bütçemi çok çok aşacak.
O yüzden usb kondenser mikrofonlara daha sıcak bakıyorum.
Pardon hocam, ses kartınız var olarak düşündüm. Eğer Ses kartına sahip değilseniz Fifine K669B olabilir. Ama bu mikrofon konusunda tam bir yorumlama yapamayacağımı söylemem gerekli. Bu mikrofonu şahsen test etmedim ancak dinlediğim ses testlerinde gayet başarılıydı ve ürünü satın alan kişilerden aldığım geri bildirimler de gayet iyiydi. Genel olarak görünüşte iyi bir mikrofon, incelemenizi öneririm. Ancak maalesef yine bütçenizi 600 TL kadar aşmakta.

Bir süredir arıyorum, hala karar veremedim.
(Kullanım amacı: Amatör şarkı söyleyip kayıt almak)
Toplam bütçem 2000tl.
Bu bütçede açık ara en iyi tercih Thronmax Dome Plus olur. Mikrofonu kardioid kutup desenine alıp kullanırsın.
Kalan bütçeye de azıcık ekleyip boom arm alabilirsin.

Son düzenleme:
Bu bütçede açık ara en iyi tercih Thronmax Dome Plus olur. Mikrofonu kardioid kutup desenine alıp kullanırsın.
Kalan bütçeye de azıcık ekleyip boom arm alabilirsin.

Hocam öneri için teşekkür ediyorum.
Peki bir başka öneri yapabilme olasılığınız var mı? İkisini karşılaştırıp karar versem.
Mümkünse full set olursa benim için daha iyi olur. Ve mümkünse pazaryeri satıcısı olmaması gerek. Diğer firmalar 3k civarına satarken bu satıcıda 1.7k. Gerçi aynı model mi diğerleri emin olamadımda.

Hocam öneri için teşekkür ediyorum.
Peki bir başka öneri yapabilme olasılığınız var mı? İkisini karşılaştırıp karar versem.
Mümkünse full set olursa benim için daha iyi olur. Ve mümkünse pazaryeri satıcısı olmaması gerek. Diğer firmalar 3k civarına satarken bu satıcıda 1.7k. Gerçi aynı model mi diğerleri emin olamadımda.
Rica ederim. Bu bütçede Thronmax'e yaklaşabilecek dahi bir alternatif bulunmuyor maalesef. Gamenote GK60 Pro'yu saymıyorum çünkü herhangi bir ses testi ve incelemesi henüz mevcut değil. Havit'in sitesinde bile yer almıyor o yüzden şu anki durumda almak biraz riskli olur.
Ful setten kastı tam olarak anlamadım. XLR setup'tan bahsediyorsanız, bu bütçede herhangi bir ses arayüzüyle düzgün bir performans almak pek mümkün değil; BM800 de dahil olmak üzere.
Onun dışında evet, diğer sayfalarda 3K fiyattan satılan aynı ürün. 1,7K fiyata bedavadan farksız, son 2 stoğu kalmış. Tükendiğinde de bir daha denk gelmez muhtemelen. Bu fiyata başka yerde bu mikrofon ya da yakın kalitede herhangi bir seçenek olmadığından farklı bir satıcıdan da öneride bulunamıyorum. 2. el düşünürseniz farklı seçenekler bulunabilir.

mikrofondan çok anlamam ama tanıdığım biri şöyle bir şey satıyor 2000 tl ama pazarlık payı vardır sanırım
1749537915019.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,621
Üyeler
192,430
Son üye
phonix44
Geri