Corsair hs 80 mi, mhose v9 pro mu?

Hs 80 de kalacağım ya iade edeceğim bu kulaklığı da.

Arkadaşlar selam. 3000 TL bütçem var. Bir arkadaşım 2500 TL'ye Corsair hs 80 kablolu kulaklığını satıyor. Beraber almıştık zaten alırken geçen sene aldı ama çok az kullandı durumu iyi.

Ya da ben sıfır bir MCHOSE v9 PRO alacağım. Karar veremedim. Kablolu ya da kablosuz olsun şartı yok bende. Sesi gerçekten çok kaliteli versin istiyorum. Ses gerçekten benim için çok önemli. Mikrofon da biraz önemli video çekiyorum çünkü. Ama 2500 TL'ye 2. el bir Corsair hs80 mi? ( Çok az kullanılmış garanti fatura falan her şey var ) Yoksa 0 MCHOSE V9 pro mu? V9 pro için güzel cevaplar aldım ama ses kalitesi olarak çok yüksek beklememek lazım dediler. Karar veremedim yardım edin lütfen.
Valla geçen arkadaşım gaming gen de MCHOSE v9 pro kullanmış 3-4 gündür öve öve bitiremedi oda ayın 15 i gibi almayı planlıyor şuan cloud 3 kullanıyor

EQ ayarı mı yapmış?
Valla bilmiyorum gaming gen de cs yarışmasına benzer bişeye gitti orda kullanmış çok beğenmiş cloud 3 kablolu var şuan onda oda alacam diyor bence de güzele benziyor mavi beyazını bi ara bende alacaktım ama kasım da stellseries nova 5 alacam

Emin misiniz ya karar veremiyorum hala. Arada ki fark gerçekten belli değil mi? Güzel bir eq ayarı yapsam bile hs 80 e yetişebilir mi mchose v9 pro?
1 yıldır kullanıyorum, eq ayarı atarım sana hs80 için.
mchose v9 pro modelini bilmiyorum

hs 80 de çok güzel eq ayarı var zaten. Ama V9 geçmek istiyorum fakat eq ayarı olmadan çok kötü geldi kalitesi.

Geri