dedlist34 isimli üyenin son içerikleri

1. dedlist34

Kısa boylu olmanın verdiği özgüvensizlik nasıl geçer

dediğin şeyler değiştirilebilir şeyler oyle olsam ozguvensizligim olmazdı ama boyu değiştiremiyorum
  2. dedlist34

Çözüldü✓ Windows 10 mu Windows 11 mi kurmalıyım

win 10 pro kurmanı öneririm
  3. dedlist34

Olgunlaşmak için ne yapmalı?

rica ederim lütfen yapacaklarını erteleme ve sorumlulugnu al
  4. dedlist34

Kısa boylu olmanın verdiği özgüvensizlik nasıl geçer

kısa oldugum için çok fazla ozguvensizliğim var bunu nasıl çözebilirim ?
  5. dedlist34

İphone 11 hala alınır mı?

bak dikkat edecegin onemli nokta ekran tazeleme oranı olsun bu oran pro ve pro max hariç 60 hz oluyor bu durumda iphone 12 ve 12 mini almanı tavsiye etmem zaten pahalı cihazlar aldıgın cihaz pro veya pro max olsun 120hz keyfini çıkarırsın
  6. dedlist34

bendede bu sendrom oldugu için arastırıp ogrenmiştim ve kendimi duzeltmeye calısıyorum size verebilecegim en iyi tavsiyelerdeen birisi sorumluluk alın ne olursa olsun farketmez yeterki sorumluluk alın sorumlulugunuzun bilincinde olun zamanla düzelmeye başlicaksınız
  7. dedlist34

İphone 11 hala alınır mı?

bende şuan 11 var bu yaz son guncellemeyi alacak diye biliyorum ve bence suanda alınmaz kasmalar var ve dahada artacak ve gitgide performansı düşüyor ustune para ekleyip üst modellerine bakabilirsiniz
  8. dedlist34

Valorantta mental sağlığımı asla koruyamıyorum asla tatmin olmuyorum

işte o iyi performansı sergileyebilmem için bu durumu aşmam gerek
  9. dedlist34

Peter Pan sendromu yetişkin bireylerin duygusal ve psikolojik olarak büyümek istememesi çocuk gibi davranmaya devam etmesi durumudur Bu kişiler sorumluluk almaktan kaçınır bağımsız kararlar vermekte zorlanır ve genellikle oyun eğlence veya gençlik alışkanlıklarını bırakmak istemezler
  10. dedlist34

peter pan sendromunu daha önce duymuşmuydun ?
  11. dedlist34

ya oyle takımlara falan girerim sıkıntı yok ama benim sorunum bambaşka mentalim çok çabuk düşüyor ve toparlasam bile bu seferde tatmin olamıyorum
  12. dedlist34

Ailemden birini kaybedersem nasil hayata tutunabilirim

islama çok bağlı biriysen eğer ölümlerine üzülmemek için nedenlerin olabilir sende ölüceksin ve diğer tarafta bulusucaksnız herkes olucek onlar sadece erken gitmiş olucak lafın kısası eğer dinine bağlıysan ve gercekten inanıyorsan o kadar üzülmene gerek kalmıyor
  13. dedlist34

arkadaşlar hedefim e spor oynayınca cokta guzel oynuyorum fakat mentalim ve tatmin duygum beni yerle bir ediyor ve bu yuzden asla oyunda kendimi rahat hissetmiyorum ve odaklanamıyorum sizce bunu nasıl çözerim lütfen
Geri