Neler Yeni

Valorantta mental sağlığımı asla koruyamıyorum asla tatmin olmuyorum

dedlist34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emirhan
arkadaşlar hedefim e spor oynayınca cokta guzel oynuyorum fakat mentalim ve tatmin duygum beni yerle bir ediyor ve bu yuzden asla oyunda kendimi rahat hissetmiyorum ve odaklanamıyorum sizce bunu nasıl çözerim lütfen

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
efe araci
herhangi bir riot oyunununda mentalini sağlıklı tutmak imkansız e sporcu olmak istiyorsan valorant güzel bir oyun tercihi acemi bir takıma veya bootcamp olayları falan olursa belki tatmin duygusu gelir onun harici bilemiyorum.

dedlist34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
herhangi bir riot oyunununda mentalini sağlıklı tutmak imkansız e sporcu olmak istiyorsan valorant güzel bir oyun tercihi acemi bir takıma veya bootcamp olayları falan olursa belki tatmin duygusu gelir onun harici bilemiyorum.
bootcamp olayları nedir ?

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
efe araci
bootcamp olayları nedir ?
LoL de bootcamp diye bir olay vardı içinde olduğum takımın ne takımı olduğu önemsiz yeteneklerini geliştirmen için mentalini toparlaman için bir yere götürüyorlar takım arkadaşların ve sen yeteneklerinizi takım oyununuzu geliştirirken antrenman da yapıyor oluyorsunuz böylece hem siniriniz stresiniz azalıyor takım oyunu gücünüz artıyor en önemlisi yeteneğiniz artıyor e sporcu idmanı gibi düşünün :D

dedlist34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emirhan
ya oyle takımlara falan girerim sıkıntı yok ama benim sorunum bambaşka mentalim çok çabuk düşüyor ve toparlasam bile bu seferde tatmin olamıyorum
LoL de bootcamp diye bir olay vardı içinde olduğum takımın ne takımı olduğu önemsiz yeteneklerini geliştirmen için mentalini toparlaman için bir yere götürüyorlar takım arkadaşların ve sen yeteneklerinizi takım oyununuzu geliştirirken antrenman da yapıyor oluyorsunuz böylece hem siniriniz stresiniz azalıyor takım oyunu gücünüz artıyor en önemlisi yeteneğiniz artıyor e sporcu idmanı gibi düşünün :D

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
efe araci
ya oyle takımlara falan girerim sıkıntı yok ama benim sorunum bambaşka mentalim çok çabuk düşüyor ve toparlasam bile bu seferde tatmin olamıyorum
işte tatmin olmak için takımlara girmen lazım takımlarda iyi performans sergilersen zaten toton kalkacaktır bu yüzden de tatmin olursun diye düşünüyorum.

Merdo.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Merdo.
Türklerde genel olarak neredeyse bütün FPS oyunlarında direk iyi oynamayınca mental düşüyor ve hevesi kırılıyor.
Hevesinin kırılmaması için hedefine odaklanman gerekiyor e-sporcu olacaksan mental açısından mentalini iyi korumaya bak.

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
efe araci
en önemlisi kendine hedef koyman lazım hedef koyunca disiplinli bir şekilde o hedefe gitme içgüsü olur tatmin olamayan insanlarda, böylece hedefine gelince tatmin olursun mental işini toparlamak için manita yap ne bileyim spor falan yap bu tarz şeyler yardımcı olabilir.

dedlist34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emirhan
işte tatmin olmak için takımlara girmen lazım takımlarda iyi performans sergilersen zaten toton kalkacaktır bu yüzden de tatmin olursun diye düşünüyorum.
işte o iyi performansı sergileyebilmem için bu durumu aşmam gerek

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Sefer
Türklerde genel olarak neredeyse bütün FPS oyunlarında direk iyi oynamayınca mental düşüyor ve hevesi kırılıyor.
Hevesinin kırılmaması için hedefine odaklanman gerekiyor e-sporcu olacaksan mental açısından mentalini iyi korumaya bak.
Sen Türk değil misin senin de mentalin yerle bir oluyordur. Eminim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,199
Üyeler
169,088
Son üye
orcuntino
Top Bottom