Dostlar son 1 aydır Steam'den onay kodu mail'i gelip duruyor bende zaten 2 aşamalı doğrulama telefondan onay falan var diye takmadım fazla şifreyi değiştirmedim bugün Pc yi bi açtım VAC mesajı çıktı hemen şifreyi değiştirdim Envantere baktım duruyo
1-2 derece fark etttirmiştir herhalde ama kullandığın soğutucu ve termal macun daha önemli çok pahalı bişey değil zaten hem güzel duruyor, görmesen bile.
En başta ısı değerlerini kontrol et (Sıvı soğutman varsa bazı sıvı soğutmaların pompaları arızalanabiliyor) sonra USB ile temiz bi format çek, birkaç yıldır kullanıyorsan gerekli olur performansın artar sistem rahatlar, sonra driverlarını güncelle (Bios Driverını güncellemesende olur riske gerek...
Merhaba 1TB Taşınabilir Toshiba Harddiskim var sağlığı %9 a düşmüş bilgisayara takınca açılmıyordu 4 saat sonra falan yüklendi açıldı içinde veri yok sorun çıkartıyor diye boşaltmışım ( Diskin ismini X yapmışım .d )
Sizce hayata döndürebilirmiyim? olmazsa içini açıp elimdeki sata SSD yi takıp...
Topaz Video Ai indireyim dedim GTA 5 ücretsiz misali bişey yaptım baya ortalık karıştı Görev yöneticisinde 10 20 tane bilmediğim uygulama var ekran gidip geldi falan 😬