Deep isimli üyenin son içerikleri

1. Deep

Apple vs Samsung ekosistemi

ben sadece apple airpods pro 3 ile karşılaştırıyorum ses kalitesi olarak bence daha iyi ama apple kullanan arkadaşım beğenmedi (Arabada tizleri fulleyip müzik dinliyor) ama özellikle en çok beşendiğim özelliği şeffaf mod mükemmel ötesi çalışıyor appledan falan çok daha iyi gürültü engellemeside...
  2. Deep

Apple vs Samsung ekosistemi

bende buds 3 pro var gayet memnunum neyi kötüymüş
  3. Deep

❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey OLED G6 G60SF LS27FG602SUXUF 2K 500hz paraf 4 taksit 34700

bende bunun 2k 360hz olanı var geçen 2024 aralık ayında 28 bın e almıştım bence gayet iyi fiyat. Bazıları nit değeri düşük diye tercih etmiyordu ama ben %40 parlaklıkta kullanıyorum yani parlaklıkları gayet yeterli
  4. Deep

Oyuncu koltuğu önerisi

15-30K bandında alınabilecek en iyi koltuk hangisi acaba
  5. Deep

WP'den yaptığım web sitesi

Directadmin üstünden siteyi ilk kurarken bir yapay zeka aracı ile site oluşturdum mükemmeldi ama tek sorunu elementor ile düzenlenemiyor oluşuydu uyumlu olmadığı için sıkıntı çıkarıyordu bende sıfırdan Elementor'un kendi şablonlarından birini kullanarak yaptım, Sonuç bu.. halen kendimi...
  6. Deep

WP'den yaptığım web sitesi

Arkadaşlar Worpress'ten bir arkadaşıma yaptığım web sitesini yorumlamanızı istiyorum web sitesi yapma konusunda aşırı bilgili değilim, elimden gelen bu sizce nasıl palandokenkayakokulu.com
  7. Deep

135.000 tl ye topladığım sistem sizce. Nasıl

İşlemci 9800x3d olsaymış iyiymiş
  8. Deep

İQOS TEREA Nerden Alabilirim ?

Ben kullanmıyorum ama kullanan arkadaşlardan denediğim oldu Turuncu paketli Sun Pearl'mi ne var o fena değil karpuzluymuş ama daha çok şeftali mango'yu andırıyor. Bence sigara kullanmıyorsan alma hem cebine hemde sağlığına yazık.
  9. Deep

Asus rog strix laptop önerisi

https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-asus-rog-strix-g16-g615jh-rv052-i5-13450hx-16-gb-512-gb-ssd-rtx5050-16-wuxga-gaming-laptop-fiyati,1089073798.html Özellikleri düşük olsada değerlendirilebilir mi?
  10. Deep

Asus rog strix laptop önerisi

16 inç ve mümkünse üstü, yeni nesil sayılabilecek i7 veya amd muadili işlemci, Ekran Kartı 4060 ile 5070ti arası minimum 144hz 50-80K arası (Öneri üstüne daha üst modelleri değerlendirebilirim) Arasında yüksek fiyat farkı bulunan Lenovo Msi'da değerlendirebilirim. Eski Monster Tulpar i7 3070ti...
  11. Deep

Çamaşır makinesi Samsung vs Beko(Arçelik)

Samsung'un siyah modelinin fiyatı biraz daha uygun
  12. Deep

Çamaşır makinesi Samsung vs Beko(Arçelik)

Dostlar Çamaşır Makinesinde hangi modeli tercih etmeliyim? yanında kurutmada alıcam. Samsung Bespoke serileri güzel duruyor 20 yıl motor garantisi veriyor, Arçelik beko sınıfıda fena değil arada kaldım. Arçelik 12140 MX 12KG Beko 12140 CMX 12KG Samsung Bespoke AI WW11DB8B 11KG
  13. Deep

Öneri Oynamadığım halde Rust'ta VAC ban yemişim

Girip Rustta hile açmış biri herhalde ama nasıl girdi 1747950298 VAC deilmiş ya
  14. Deep

Öneri Oynamadığım halde Rust'ta VAC ban yemişim

Dostlar son 1 aydır Steam'den onay kodu mail'i gelip duruyor bende zaten 2 aşamalı doğrulama telefondan onay falan var diye takmadım fazla şifreyi değiştirmedim bugün Pc yi bi açtım VAC mesajı çıktı hemen şifreyi değiştirdim Envantere baktım duruyo
  15. Deep

Çözüldü✓ Bu ne işe yarıyor???

oa çok pahalanmış ben 250TL ye aldım bikaç ay önce
Geri