Ekran kartına takılı.
1712585058
Yani bende 2 kere çıkarttım soketi, ramleri temizledim ama olmadı, bir daha deneyeceğim ama.
1712585711
3. Kez çıkarıp sert vurşekilde taktım ve açıldı sonunda. Çok teşekkür ederim sana.
Merhaba, ben bilgisayarımı her zamanki gibi kullanmak için açmaya çalıştım ama monitöre ekran gelmedi. Kasa çalışıyordu ama monitörde sinyal yok yazısı ara sıra gelip gidiyordu. Ramlerde bir sıkıntı varmı diye baktım çıkarıp temizledim taktım ama düzelmedi. Bios pilini de çıkarıp taktım ama...
Şuan fotoğraf atamam ama niyeyese bi anda çok fazla piksel çıkmaya başladı giriş tarafını kontrol ettiğimde herhangi bir sıkıntı göremedim ama hdmi girişini yukarıyönde kuvvet uyguladığımda düzeldiğini görüyorum @yemre08
1697465485
yani hdmi girişinde paslanma falan yokte ben yinede bir...
Selam yeni kabloda bi anda tekrardan pikseller çıkmaya başladı biraz oynadım ve düzeldi. Önceden oynayıp düzelttiğimde hemen tekrar oluyordu ama şuan çıkmıyor. Ama bu kablodada çıkması tedirgin etti beni ne yapmalıyım.
@yemre08
1697464197
Ya monitöre bağlı kısmını oynattığımda düzeliyorda ben...
@yemre08 Merhaba hocam 75 TL'ye bir HDMI kablosu aldım bugün. Şuan ekranda bir sıkıntı yok. Ama ileri geri oynatabiliyorum hala monitör kısmını. Bu yine herhangi bir temassızlık sorunu yaratır mı acaba?
Dediklerinize katılıyorum en kısa zamanda yeni bir HDMI kablosu alıp deneyeceğim. Eğer ki hala sorun yaşarsam size bir geri dönüş yaparım. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Kanka displayport kablom varda ekran kartım malesef desteklemiyor. Yani ilk başta monitör girişinden şüphelenmiştim ama senin dediğin mantıklı geldi nede olsa kabloyu oynatınca pikseller gidiyor. Herhalde kablodan kaynaklıdır. Bu arada dc yazan bir yer var monitörde oradaki kabloylada oynamıştım...
@yemre08 kanka yani hdmi kablosunu oynattığımda çok kısa süreliğine düzeliyor ekran kartına bağlı kısımda değil bgüyük ihtimalle sorun. İlk olduğunda HDMI kablosunun taraflarını değiştirmiştim düzelmişti ama şimdi tekrar olmaya başladı ve şimdi taraflarınıda değiştirsem nafile. yani sorun ekran...
Merhaba arkadaşlar. Monitörümde garip bir şekilde bi anda çoğunlukla yeşil ama bazende kırmızı parıldayan pikseller çıkıyor böyle hacker panellerindeki gibi. HDMI kablosunu falan oynatınca düzeliyor ama nafile ne yapsamda ne etsemde tekrar çıkıyor. Bunlar ölü piksel değil bence. Yardımcı...
Merhaba arkadaşlar ben 165hz bir monitöre sahibim ama ekran kartım desteklemediği için 120 hz kullanıyorum ve şu sıralar çok olmaya başlayan bir durumla karşılaştım. Monitörde genellikle yeşil ama bazılarıda kırmızı pikseller çıkıyordu. Bunun nedenini anlamamıştım ve ölü piksel testi yapmaya...