- Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan fotoğraf atamam ama niyeyese bi anda çok fazla piksel çıkmaya başladı giriş tarafını kontrol ettiğimde herhangi bir sıkıntı göremedim ama hdmi girişini yukarıyönde kuvvet uyguladığımda düzeldiğini görüyorum @yemre08Yeni kabloda da aynı problemleri yaşamanız ne yazık ki iyiye işaret değil. Monitör girişinin zamanla kabloyu tak çıkar yaparak yıpranması yüzünden oynattığınızda düzeliyor tahminimce. Monitörünüzün bahsettiğiniz HDMI girişini bir kontrol edin derim. Yani dış görünüşü nasıl, bir yıpranma ya da paslanma var mı? Buraya fotoğraf ekleyebilirseniz çok daha iyi olur. Belki monitörünüzün farklı bir çıkışı vardır ve alternatif çözüm önerileri sunabilirim bu şekilde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani hdmi girişinde paslanma falan yokte ben yinede bir temizledim ve olan bu daha çok piksel çıkmaya başladı. Dediğim gibi zaten HDMI kablosunu takınca bir kısmı dışarıda kalıyor zaten birazda oynama var. yukarı yönde kuvvet uyguladığımda yani girişe doğru pikseller gidiyor. Daha yeni dediğim gibi çok vardı ama şuan hiç yok buda bir garip @yemre08
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani birde bir kısmının içeri girmemesi normalmi meraktan soruyorum usb kablodu gibi tamamı girmiyor içine
Son düzenleme: