büyük ihtimal açılmış kutu ürünü sana yolladılar. Faturanınsol en altında yazar açık olup olmadığı yani teşhir olup olmadığı. müşteri hizmetlerini arayıp şikayet et. Gerekli aksiyonları alırlar. Almazlarsa twitter dan etiketleyerek paylaş o zaman dönerler.
Peki böyle bir zaman öldürme için sunucu işlemcisi olarak ne önerirsin yüzümü kara çıkarmayacak :)
Ayrıca bu işlemci 2. el olarak pek bulunmuyor tek tük
Hocam 3k civarına 1950x buldum alınır mı ne dersin? TR4 soket kullanıyormuş müsait olduğun bir vakitte uygun bir anakart önerebilir misin? Ayrıca 1950x tarzında bir kaç tane daha işlemci önerme şansın var ise çok mutlu olurum şimdiden çok teşekkür ederim
Merhaba,
Eski işlemcilerden çok fazla pahalı olmayan overlock ile yeni işlemciler ile neredeyse denk hale gelebilecek bir işlemci arıyorum. Diğer bileşenler belli değil. Linux kurup denemeler yapacağım. Boş zamanlarımda üstünde uğraşmalık sistem dizmek istiyorum. Parçalar konusunda destek...
Sizce hangisi Logitech G29 + Shifter mı yoksa Logitech G923 Vitessiz mi? Ayrıca Vites için illa kendi vitesi mi olmalı yoksa 12'lik takma opsiyonu vs var mı?
33 cm mi her ekran kartı her kasaya sığmaz mı yani :D Her gün yeni bilgi öğreniyorum çok teşekkür ederim
1695753169
çok teşekkür ederim kasanın uygun olmadığını söyledi arkadaş nvdia tarafından bakacağım sanırım
Değerli yanıtın için çok teşekkür ederim. İşlemci tarafı için sıvı soğutucu istiyorum. Mevcut kasama 360mm lik sıvı soğutucu tarzı bir soğutucu gider mi? sıvı soğtucu bütçem maks 4- 5 k civarında