dembaba isimli üyenin son içerikleri

1. D

35000-37000 TL sistem önerisi

kendi monitörüm var 2k onu vericem şimdi geçici olarak sonradan 2k alayım ona ozaman
  2. D

önerdiğiniz var mı tekrar gözden geçirebilirim
  3. D

Teşekkür ederim hocam psu için sanırım yabancıların bi listesi varmış oradan bakarım onada
  4. D

Bütçeyi arttırabilirim 45 civarlarına monitörden kısarak 1740500399 diğer ekipmanlardanda tabi
  5. D

Merhaba arkadaşlar, Kardeşim için bir bilgisayar sistemi arıyorum. Bütçem yaklaşık 36.000 TL civarında. Kardeşim Valorant gibi rekabetçi FPS oyunları oynuyor, kod yazıyor ve Blender ile Adobe uygulamalarını aktif olarak kullanıyor. Bu nedenle sistemin hem oyun performansı hem de render ve içerik...
  6. D

40-60k Laptop Önerisi

Tamamdır hocam 🫡
  7. D

40-60k Laptop Önerisi

Çok pahalı valla yapacak bir şey yok 😢 1735918658 sadece evde kalamıyorum hocam zaten bazen şehir dışına gitmem gerekiyor
  8. D

40-60k Laptop Önerisi

Oyunu evde prizde oynuyorum zaten sağolun hocam 🫡
  9. D

40-60k Laptop Önerisi

Benim monster sıcaktan yamuldu zaten tekrar hayatta almam. Laptop alırken oyun oynamak ana olan değil ama oynayacağım ama planım kod yazmak ve render almak hareket etmek zorunda olduğum içinde maalesef laptop almam lazım :(
  10. D

40-60k Laptop Önerisi

Haklısınız zaten ancak ben evde genelde çok duramıyorum. Normalde sistem toplayacaktım ancak son 2-3 aydır küçük işletmelere web sitesi yapıyorum ve eski laptobum sıkıntı çıkarıyor yani laptop gerekiyor. Ondan dolayı laptop istedim yoksa laptop performansıyla pc arasında uçurum var haklısınız.
  11. D

40-60k Laptop Önerisi

Kendime yeni bir laptop almayı düşünüyorum. Bütçem 40-60 bin TL aralığında. Aşağıdaki özelliklere dikkat ediyorum: Durduk yere ısınmaması, Fan sesinin rahatsız edici olmaması, Oyun oynarken eski laptopum gibi 98 dereceye çıkmaması, 3D render ve video düzenleme gibi işlerde performanslı...
Geri