Neler Yeni

35000-37000 TL sistem önerisi

dembaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert Sahin
Bütçe
37000
Merhaba arkadaşlar,
Kardeşim için bir bilgisayar sistemi arıyorum. Bütçem yaklaşık 36.000 TL civarında. Kardeşim Valorant gibi rekabetçi FPS oyunları oynuyor, kod yazıyor ve Blender ile Adobe uygulamalarını aktif olarak kullanıyor. Bu nedenle sistemin hem oyun performansı hem de render ve içerik üretimi konusunda yeterli olması önemli.
Ayrıca ekran kartı tercihim NVIDIA (render performansınından dolayı). Ekran kartını 2. el alma hakkında da düşünüyorum, fakat 2. el ekran kartı alırken dikkat etmem gereken hususlar neler? Canlı olarak gidip test edemiyorum küçük ve doğuda bir şehirde yaşıyorum. Tecrübeleriniz varsa belirtir misiniz?
Veya, NVIDIA ekran kartına sahip, ve bütçeme uygun hazır sistemler varsa, bunları da paylaşmanızı rica ederim.
Teşekkürler!

asko56

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar,
Kardeşim için bir bilgisayar sistemi arıyorum. Bütçem yaklaşık 36.000 TL civarında. Kardeşim Valorant gibi rekabetçi FPS oyunları oynuyor, kod yazıyor ve Blender ile Adobe uygulamalarını aktif olarak kullanıyor. Bu nedenle sistemin hem oyun performansı hem de render ve içerik üretimi konusunda yeterli olması önemli.
Ayrıca ekran kartı tercihim NVIDIA (render performansınından dolayı). Ekran kartını 2. el alma hakkında da düşünüyorum, fakat 2. el ekran kartı alırken dikkat etmem gereken hususlar neler? Canlı olarak gidip test edemiyorum küçük ve doğuda bir şehirde yaşıyorum. Tecrübeleriniz varsa belirtir misiniz?
Veya, NVIDIA ekran kartına sahip, ve bütçeme uygun hazır sistemler varsa, bunları da paylaşmanızı rica ederim.
Teşekkürler!
35-37 ye anca 2.el nvdia da sıfır 4060ti alırsıınz

dembaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert Sahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçeyi arttırabilirim 45 civarlarına monitörden kısarak
Mesaj otomatik birleştirildi:

diğer ekipmanlardanda tabi

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Ali
Bütçeyi arttırabilirim 45 civarlarına monitörden kısarak

diğer ekipmanlardanda tabi
Ayrıca Thermalright peerless assasin işlemci soğutucu. Ben psudan anlamam onu başkasına sorun lütfen. Birde attığım ramden 2 tane alınız.

Hiçbirşey bildiğin yok boş yapma bari la

dembaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert Sahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayrıca Thermalright peerless assasin işlemci soğutucu. Ben psudan anlamam onu başkasına sorun lütfen. Birde attığım ramden 2 tane alınız.

Teşekkür ederim hocam psu için sanırım yabancıların bi listesi varmış oradan bakarım onada

Gurkanpiro

80+ Platinum

su ekran kartını alacagına az daha koy 4070 super al bari

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Ali
2 3 oynuyor performansı daha iyi ramlerden felan bi tane alarak bu işi halledebilir
Yani doğru ama peki sizce sistemin geri kalanını iyi toplamış mıyım ?

önerdiğiniz var mı tekrar gözden geçirebilirim
Hocam sizden bir isteğim var Allah Aşkına Valorant oynayacak olsa bile bu ekran kartına 1080p monitör almayın. Lütfen 2k alın. Performansı görünce çok mutlu olucaksınız.

dembaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert Sahin
Yani doğru ama peki sizce sistemin geri kalanını iyi toplamış mıyım ?

Hocam sizden bir isteğim var Allah Aşkına Valorant oynayacak olsa bile bu ekran kartına 1080p monitör almayın. Lütfen 2k alın. Performansı görünce çok mutlu olucaksınız.
kendi monitörüm var 2k onu vericem şimdi geçici olarak sonradan 2k alayım ona ozaman

asko56

80+ Silver
ali bulut denen zır cahil rtx 4070 önermiş parça kalitesi rezalet bu saaatden sonra 4070 süper harici sıfırda öneri yapılmaz

2. 45 e 2.el ekran kartını alırsanız amd 6900xt alıp işlemciyi 9600x alıp çok op sistem çıkarabilirsiniz

8.449,00 TL

7.489,00 TL
4.559,00 TL
2.149,30 TL +69,00 TL kargo

2.673,99 TL
5.399,00 ₺
1.439,00 TL

15k pazarlıkla alırsın daha ucuza

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler