Demirciferrum isimli üyenin son içerikleri

1. Demirciferrum

Airpods pro 2 hala alınır mı

selam dostlar aktif olarak kullanıdğım kulkalık bozuldu bende yeni bir kulaklık almak için baktım ve amazonda 10k ya airpods pro 2 buldum pro 3 e gerek olmadığını düşündüğüm için pro 2 almayı düşünüyorum sizce hala alınır mı pro 2
  2. Demirciferrum

Playstation plus zam

daha yeni ps5 aldım bidaha zam gelir mi hemen alıyım mı yoksa tatile gidicem ondan dönüşte mi alıyım
  3. Demirciferrum

Airpods 4 alınır mı ?

selam dostlar aktif olarak samsung buds 2 kullanıyorum ve hiç memnun değilim 3 kere garantiye yolladım sağ olsunlar hepsinde yeni ürün gönderdiler zaten 1 2 yıla iphone a geçiceğim ondan dolayı airpods almayı düşünüyorum sizce alınır mı alırsam ancsiz olanı alıcam
  4. Demirciferrum

LGS ye çalışmaya başlamalı mıyım?

düzenli bi şekilde çalışırsan yaparsın konular kolay zaten
  5. Demirciferrum

Yurt dışından airpods almak mantıklı mı

selam dostlar bi akrabam karadağa gidiyor tatil için dönüş içn ondan ps5 istedim bide airpods almayı düşünüyorum karadağda fiyatı ne kadar bilen var mı almak mantıklıya gelir mi ?
  6. Demirciferrum

M2 ssd önerir misiniz?

selam dostlar laptop kullanıyorum şuan içinde 500 gb ssd var artık yetmemeye başladı yanına ilave alıcam 1 tb önerebilir misiniz? ?
  7. Demirciferrum

Hangi sporu yapmalıyım

selam dostlar 16 yaşındayım 180 boy 76 kiloyum spora gitmeyi düşünüyorum yaklaşık olarak 3 yıldır düzenli spor yapmıyorum sizce hangi spora başlamalıyım ?
  8. Demirciferrum

PlayStation5 almalımıyım

öylede olabilir hocam
  9. Demirciferrum

PlayStation5 almalımıyım

tahminen fiyatı ne kadar olucak peki
  10. Demirciferrum

PlayStation5 almalımıyım

0 türkiyeden almayı düşünüyorum
  11. Demirciferrum

PlayStation5 almalımıyım

merhaba şuan rtx 4060 amd r7 7735hs işlemcili bi bilgisayar kullanıyorum pc duruken yanına birde ps 5 almayı düşünüyorum sizce alsam mı ne yapmalıyım
  12. Demirciferrum

hesaplarım çalınıyor

hocam steamde bundan mı bahsediyosunuz 1720370739 çünkü oraya giriş yaptığımda telefonum ve bilgisayarım çıkıyor ama giriş yapılmalara baktığımda tyumenden bi cihaz girmiş gözüküyor
  13. Demirciferrum

hesaplarım çalınıyor

bakarken böyle bi mesajla karşılaştım ne yapmam lazım 1720300125 şifremi değiştirdim
  14. Demirciferrum

hesaplarım çalınıyor

hocam sedece kendi cihazlarım gözüküyor
  15. Demirciferrum

hesaplarım çalınıyor

hocam peki bu rat telde mi pc de mi onu nasıl anlıcam
Geri