GörkemW
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,068
Hocam steam uygulamasindan telefondan alttaki menulerden ortadakine tiklayin devam edin gorursunuznerden bakıcam hocam
Hocam steam uygulamasindan telefondan alttaki menulerden ortadakine tiklayin devam edin gorursunuznerden bakıcam hocam
hocam sedece kendi cihazlarım gözüküyorHocam steam uygulamasindan telefondan alttaki menulerden ortadakine tiklayin devam edin gorursunuz
Yetkilendirilmis aygitlara baktiniz degil mi ?hocam sedece kendi cihazlarım gözüküyor
bakarken böyle bi mesajla karşılaştım ne yapmam lazımYetkilendirilmis aygitlara baktiniz degil mi ?
şifremi değiştirdimbakarken böyle bi mesajla karşılaştım ne yapmam lazım
Yetkilendirilmis aygitlara baktiniz degil mihocam sedece kendi cihazlarım gözüküyor
Hocam boyle mesajlar cikabiliyor siz steame bakin ordan anlarizbakarken böyle bi mesajla karşılaştım ne yapmam lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şifremi değiştirdim
hocam steamde bundan mı bahsediyosunuzYetkilendirilmis aygitlara baktiniz degil mi
Hocam boyle mesajlar cikabiliyor siz steame bakin ordan anlariz
çünkü oraya giriş yaptığımda telefonum ve bilgisayarım çıkıyor ama giriş yapılmalara baktığımda tyumenden bi cihaz girmiş gözüküyorYetkilendirilmis aygitlara baktiniz degil mi
Hocam boyle mesajlar cikabiliyor siz steame bakin ordan anlariz
Çoğu kişinin şifrelerini bir siteden çalıp onları paylaşmışlar.bakarken böyle bi mesajla karşılaştım ne yapmam lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şifremi değiştirdim