Neler Yeni

Tek Tek Hesaplarım Çalınıyor Saçma Olaylar Oluyor Ne Yapmalıyım

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
tüm hesaplarımda 2 ad var ama garnti olsun bidaha koyucam sağlanm şifreyle değşitiricem ama telefondan yağıcam bu işlemleri bir sıkıntı olmaz dimi
Mobil verideyken yap. Modemini de resetlemeni öneririm

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
evet tam tarama hocam az dosya var çünkü formatlayalı çok olmadı zaten üstüne torrente falan hiç bulaşmadım
Çok ilginç olay. iPhone'larda genelde olmaz ama acaba telefondan yana bir şey mi var? Hesapların şifresi vs aynı mıydı?

artikyok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Sercan Köktaş
Mobil verideyken yap. Modemini de resetlemeni öneririm
hepsini yapacağım konuyla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok ilginç olay. iPhone'larda genelde olmaz ama acaba telefondan yana bir şey mi var? Hesapların şifresi vs aynı mıydı?
evet aynı hocam ama telefonda geçenlerde biliyor musunuz bilmem 100. yıl trendyol hediyesi falan dönüyodu ona bile tıklamadım yani dolandırıcılara denk gelme ihtimalimin çok düşük oludğunu düşünüyorum

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
evet aynı hocam ama telefonda geçenlerde biliyor musunuz bilmem 100. yıl trendyol hediyesi falan dönüyodu ona bile tıklamadım yani dolandırıcılara denk gelme ihtimalimin çok düşük oludğunu düşünüyorum
Tamam şifreler aynı ise nedeni belli oldu. 2AD varmış ya onun için hangi uygulama vardı?

artikyok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Sercan Köktaş
Tamam şifreler aynı ise nedeni belli oldu. 2AD varmış ya onun için hangi uygulama vardı?
hocam normal sms e posta falan 2AD den kastım bir de discordda authenicator vardı sanırım

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
hocam normal sms e posta falan 2AD den kastım bir de discordda authenicator vardı sanırım
e-postayı kaldır authy kullan. Adam mail adresine girdiyse zaten 2adye de erişiyor demektir

artikyok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Sercan Köktaş
e-postayı kaldır authy kullan. Adam mail adresine girdiyse zaten 2adye de erişiyor demektir
kısaca authynin sistemini açıklar mısınız çok çözemedim bir de google authenicator zaten google hesabına bağlı olmaıs lazım değil mi farkı ne

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
E-posta 2AD kullanma. Şifre olayını da şöyle açıklayayım. Kendimiz bir virüs vs indirmesek de her zaman bir sürü veri sızıntısı oluyor. Kaydolduğumuz siteler siber saldırıya uğrayabiliyor. Şifrelerin de aynı olunca oradan patlamış.

lyutnık

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Eren
steamde çince hesaplar genelde çalınıp offline hesap olarak oynayanlara satılıyor diye biliyorum bende aldığımdan biliyorum

artikyok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Sercan Köktaş
E-posta 2AD kullanma. Şifre olayını da şöyle açıklayayım. Kendimiz bir virüs vs indirmesek de her zaman bir sürü veri sızıntısı oluyor. Kaydolduğumuz siteler siber saldırıya uğrayabiliyor. Şifrelerin de aynı olunca oradan patlamış.
mantıklı ve güzel geldi açıklama teşekkürler

steamde çince hesaplar genelde çalınıp offline hesap olarak oynayanlara satılıyor diye biliyorum bende aldığımdan biliyorum
hocam telefon ve e posta hala üzerimde kurtarmaya calısıcam hesabı tam güvene alıp

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
mantıklı ve güzel geldi açıklama teşekkürler

hocam telefon ve e posta hala üzerimde kurtarmaya calısıcam hesabı tam güvene alıp
Kısaca şifreleri farkı yapın ve e-posta veya SMS doğrulaması kullanmayın. Ben Authy kullanıyorum ama başkaları da kullanılabilir.

artikyok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Sercan Köktaş
Kısaca şifreleri farkı yapın ve e-posta veya SMS doğrulaması kullanmayın. Ben Authy kullanıyorum ama başkaları da kullanılabilir.
Authynin mantığını açıklar mısınız bi kere kullandım ama çok anlamadım bir de üstte yazdığım gibi google hesabıma erişimi varsa authye de olmaz mı

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Authynin mantığını açıklar mısınız bi kere kullandım ama çok anlamadım bir de üstte yazdığım gibi google hesabıma erişimi varsa authye de olmaz mı
Authy'yi telefon numarasıyla kurtarmak mümkün. PC'de de kullanılıyor. Google Authenticator gibi uygulamaları kullananlardan telefonu sıfırlamak zorunda kalıp da hesaplarının kilitli kaldığını çok gördüm.
Authy evet Google hesabıyla geri yükleniyor ama şifreleri decrypt etmek için ana şifre lazım oluyor.

Top Bottom