Neler Yeni

Tek Tek Hesaplarım Çalınıyor Saçma Olaylar Oluyor Ne Yapmalıyım

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
kısaca authynin sistemini açıklar mısınız çok çözemedim bir de google authenicator zaten google hesabına bağlı olmaıs lazım değil mi farkı ne
ben authy kullanıyorum 2ad için

artikyok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Sercan Köktaş
Sizlerden son isteğim aşama aşama neler yapmalıyım analtırsanız minnettar kalırım simdi ilk modemi mi resliyim telefondan sifreleri mi değistiriym sonrasına pc yi kullanmaya devam edebilir miyim steam sifresini telefondan nası değistiririm

artikyok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Sercan Köktaş
@angel_eye
Sizlerden son isteğim aşama aşama neler yapmalıyım analtırsanız minnettar kalırım simdi ilk modemi mi resliyim telefondan sifreleri mi değistiriym sonrasına pc yi kullanmaya devam edebilir miyim steam sifresini telefondan nası değistiririm

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

GirayHan

80+ Platinum
Dostlar 1 Haftadır Youtube Hesabım Maillerim Çalınıyor 2AD Var bildirimleri geliyor değiştiriyorum hep şifrelerini falan hep bi giriş yapılmaya çalışılıyor Steam Hesabım Kendi Kendine Çince Olmuş Profil Fotom Değişmiş İsmim Garip Garip Sayılar Olmuş Benim Hesabımda Olup Oynamadığım Oyunlar Oynanmış Üstelik Rainbow Six Siege Oyunundan Ban Yemişim Riotta da LOL den ban yedim ve asla 3. parti yazılımı geçin torrent bile kullanmıyorum ya da bilgisayarıma uygulama yüklemiyorum bile doğru düzgün tiktok hesabım da çalındı neler oluyor nasıl kurtulucam bu durumdan hadi her şeyi baştan kurarım ama steam hesabıma binlerce para verdim ve üstelik 2 aşamalı doğrulama da var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefon olarakta ios kullanıyorum onda da apk gibi bi durumum yok yani
bir tane yubikey al.

Dostlar 1 Haftadır Youtube Hesabım Maillerim Çalınıyor 2AD Var bildirimleri geliyor değiştiriyorum hep şifrelerini falan hep bi giriş yapılmaya çalışılıyor Steam Hesabım Kendi Kendine Çince Olmuş Profil Fotom Değişmiş İsmim Garip Garip Sayılar Olmuş Benim Hesabımda Olup Oynamadığım Oyunlar Oynanmış Üstelik Rainbow Six Siege Oyunundan Ban Yemişim Riotta da LOL den ban yedim ve asla 3. parti yazılımı geçin torrent bile kullanmıyorum ya da bilgisayarıma uygulama yüklemiyorum bile doğru düzgün tiktok hesabım da çalındı neler oluyor nasıl kurtulucam bu durumdan hadi her şeyi baştan kurarım ama steam hesabıma binlerce para verdim ve üstelik 2 aşamalı doğrulama da var

Telefon olarakta ios kullanıyorum onda da apk gibi bi durumum yok yani
glasswire network security kur.

arka planda çalışan ne var ne yok kontrol et. keylogger yemiş olabilirsin.

Can...

80+ Platinum
E-posta 2AD kullanma. Şifre olayını da şöyle açıklayayım. Kendimiz bir virüs vs indirmesek de her zaman bir sürü veri sızıntısı oluyor. Kaydolduğumuz siteler siber saldırıya uğrayabiliyor. Şifrelerin de aynı olunca oradan patlamış.
Aynı olunca patlıyor mu böyle neredeyse hepsi aynı ben önlem alayım sonradan başımız ağrımasın

artikyok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Sercan Köktaş
bir tane yubikey al.

glasswire network security kur.

arka planda çalışan ne var ne yok kontrol et. keylogger yemiş olabilirsin.
Glasswire de bisi gözükmüyo ya

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Aynı olunca patlıyor mu böyle neredeyse hepsi aynı ben önlem alayım sonradan başımız ağrımasın
Evet patlar. Aynı olacaksa bile (ideal olanı olmaması) mailler farklı olmalı ve 2AD kesinlikle mailden alınmamalı ve bir uygulamadan alınmalı.

GirayHan

80+ Platinum

Can...

80+ Platinum
Evet patlar. Aynı olacaksa bile (ideal olanı olmaması) mailler farklı olmalı ve 2AD kesinlikle mailden alınmamalı ve bir uygulamadan alınmalı.
MAİL alma olayını bilmiyorum öyle saçma siteye de girmem zaten ama şifreler aynı ondan sorayım dedim

Top Bottom