gmaile giriş yapan yok hocam bi de bu virüs taramada 6 tane dosya buldu bunlardır değil mi bunları sildiğimde sorun ortadan kalkar di miHocam papara steam insgram hesabınız aynı hesaba bağlıysa google hesaplarıma girip giriş yapılan cihazlara bak.
Hocam gene girerlerse sorun vardır. Çok onemli dosyalar yok format at.gmaile giriş yapan yok hocam bi de bu virüs taramada 6 tane dosya buldu bunlardır değil mi bunları sildiğimde sorun ortadan kalkar di mi
tamamdır hocam çok teşşekkür ederim sağol inşAllah gitmiştir pc denHocam gene girerlerse sorun vardır. Çok onemli dosyalar yok format at.
Hocam sifreleriniz hel aynı mı?deniyorum hocam şimdi
Rica ederimtamamdır hocam çok teşşekkür ederim sağol inşAllah gitmiştir pc den
yok hocam değiştirdim çoğunu hesaba girdikten sonraHocam sifreleriniz hel aynı mı?
Hocam steamde nereden girmislerdi yazar bi bakar mısınızyok hocam değiştirdim çoğunu hesaba girdikten sonra
Bypasslı ratlar var. Sıfır kurulum en iyisi olurwindowstan sıfırlasam olur mu ?
nerden bakıcam hocamHocam steamde nereden girmislerdi yazar bi bakar mısınız
Kypersky buna bir şey yapamaz yapmanız gereken ilk gmail olmak üzere direk tüm hesapların şifre ve kullanıcı isimlerini değiştirmenizditbir şey çıkmıyor mu
hocam peki bu rat telde mi pc de mi onu nasıl anlıcamKypersky buna bir şey yapamaz yapmanız gereken ilk gmail olmak üzere direk tüm hesapların şifre ve kullanıcı isimlerini değiştirmenizdit
Kypersky ile tam tarama yap + eset ile yaphocam peki bu rat telde mi pc de mi onu nasıl anlıcam