Demokratik Kongo isimli üyenin son içerikleri

1. Demokratik Kongo

Yardım Hayalimdeki Evi mi Arabayı mı Almalıyım?

Örnek link var mıdır hocam?
  2. Demokratik Kongo

Hocam oralarda pek havuzlu site yok. Havuzlu siteler bildiğim kadarı ile batıken, eryaman ve çayyolu taraflarında var onlarda zaten 15m falan. Biz Forum Ankara taraflarında oturuyoruz. Ovacığın halini biliyorsunuzdur belki her yer düz site oldu. Ama en ucuzu 12m falan. Batıkent taraflarında...
  3. Demokratik Kongo

Ya site olunca güzel semtler'de evler çok pahalı. Mesela burada en ucuzu 12m falan. Direkt isim vereyim belki bilen vardır Ankara Mamak nataveganın oralara bakıyorum. Ama babam'da oraları hiç bilmiyoruz ve çok uzak diyor. Şuan ise başka ilçedeyim. Orayla bura arasında 30km vardır.
  4. Demokratik Kongo

Araba almam lazım hocam. Annem babam 60'lara dayandı. Anneannem falan yatalak ona gidip geliyor annem her gün. İyi kötü bir araç alacağım artık.
  5. Demokratik Kongo

Mevcut evimiz çok sağlam 18 yıllık bir yapıda aynı yerde oturmakta ömrüm geçti. Ben artık başka yerlere yelken açalım kafasındayım.
  6. Demokratik Kongo

Ankaradayım'da. Peder hiç istemiyor oraları. İşine de uzak. Açıkçası benimde bir apartman dairesi için maks verebileceğim para 5.5 falan. Üstü çok gereksiz kalıyor. Yoksa daha merkezi semtlere gittikçe 8m'e bile satıyorlar. Ama bana göre ora da apartman üst semtlerde. Bu sebeple site arıyordum.
  7. Demokratik Kongo

25 yaşındayım.
  8. Demokratik Kongo

Yok ya tek çocuğum. Annem, babam ve ben.
  9. Demokratik Kongo

Dostlar 15 yıldır aynı mahallede giriş katında tapusu bize ait evde oturuyoruz. Kendi evimizi satıp üstüne yıllardır biriktirdiğimiz birikmiş ve kredi ile ev+araba alacağız. Şuan oturduğumuz semtte evler apartman dairesinde 5m falan üst katlarda. Ben ise çok daha uzak semtten 6-7m'e siteden ev...
Geri