Hocam oralarda pek havuzlu site yok. Havuzlu siteler bildiğim kadarı ile batıken, eryaman ve çayyolu taraflarında var onlarda zaten 15m falan.
Biz Forum...
Sitenin havuzu, spor salonu falan yoksa bomboş iş. Sadece çöp toplama, güvenlik ve otopark için siteye geçmek mantıksız. Kendim de sitede oturuyorum ve...
Oturduğunuz yerde bir sıkıntınız yoksa taşınmak bence risk. Sebeplerini tek tek saymam gereksiz olur bence. Bahsettiğin performanslı arabaları al genç...
Site mi olur başka yer mi bilmem ama Ev her zaman hem yatırım olarak hem de yaşamsal olarak Arabadan öndedir..Evin yeri genişliği sağlamlığı v.s zaten...
Ya site olunca güzel semtler'de evler çok pahalı. Mesela burada en ucuzu 12m falan.
Direkt isim vereyim belki bilen vardır Ankara Mamak nataveganın oralara...
Site candır hem huzur hem güvenlik açısından ama site aidatlarını kesinlikle hesaba katmak lazım site düşünürken, çok saçma uçuk fiyatlara çıktı aidatlar...
imkan varsa kaçıp kurtarmak kendini daha mantıklı bana göre ilk eve yatırım yapmak daha mantıklı araç her zaman bulursun belki tabii istediğin ayarlarda...
bulunduğum 2 evde 75-80 lerde yapılma maşallah hocam her şeyi atlattık fakat pek umudum yok hem semt için hemde bulunduğumuz binalar için yenileme şart ama...
Ankaradayım'da. Peder hiç istemiyor oraları. İşine de uzak. Açıkçası benimde bir apartman dairesi için maks verebileceğim para 5.5 falan. Üstü çok gereksiz...