Yardım Hayalimdeki Evi mi Arabayı mı Almalıyım?

Hangisi?

• Siteden Ev + Araba

Oylar: 18 72.0%
  • Aparman Dairesi + Hayalimdeki 530hp Araba

Oylar: 7 28.0%

• Oy kullanan toplam üye
    25
imkan varsa kaçıp kurtarmak kendini daha mantıklı bana göre ilk eve yatırım yapmak daha mantıklı araç her zaman bulursun belki tabii istediğin ayarlarda fiyat artıyor illa da .
Ya site olunca güzel semtler'de evler çok pahalı. Mesela burada en ucuzu 12m falan.
Direkt isim vereyim belki bilen vardır Ankara Mamak nataveganın oralara bakıyorum. Ama babam'da oraları hiç bilmiyoruz ve çok uzak diyor.
Şuan ise başka ilçedeyim. Orayla bura arasında 30km vardır.

Oturduğunuz yerde bir sıkıntınız yoksa taşınmak bence risk. Sebeplerini tek tek saymam gereksiz olur bence. Bahsettiğin performanslı arabaları al genç yaşında keyfine bak bence, ailenle yaşıyorsun zaten ev derdin yok.

Site candır hem huzur hem güvenlik açısından ama site aidatlarını kesinlikle hesaba katmak lazım site düşünürken, çok saçma uçuk fiyatlara çıktı aidatlar. Site seçerken kesinlikle araştırmak lazım, ve tabi ki ev arabadan daha önemli, araba değiştirmek yükseltmek ev taşımaya göre çok daha basit bir iş.
aidatlar aldı başını gitti biz istanbul'da çokta lüks olmayan bir sitede 8.500 TL Aidat ödüyoruz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arabayı değiştirmek kolay hocam , hele istanbuldaysan araban var derdin var araban yok derdin var.
Site'ye geçmek en mantıklısı.
Bütçe yettiği kadar idarelik bir araba alınır ve ileride yine istediğini alırsın
Tabi buda çok mantıklı ama genç yaşlarda lüks arabaya binmeyi herkes ister hocam

Son düzenleme:
Sitenin havuzu, spor salonu falan yoksa bomboş iş. Sadece çöp toplama, güvenlik ve otopark için siteye geçmek mantıksız. Kendim de sitede oturuyorum ve çevredeki binalarla bir fark göremedim 8 senedir. Dediğin tarafları da biliyorum ve etrafı çok hızlı şehirleştiği için kafa dinlemelik bir yer yok oralarda da. Hatta direk Mamak tarafı mantıksız. 25 senedir burada yaşıyorum ve Ostim-İvedik tarafına gitmek için en az 3 vesayit değiştiriyorum. Evin uzaklığı çok fazla iş seçmeme ve iş kaybetmeme neden oluyor. Maps'te Ulus'tan geçen dikine bir çizgi çizin ve onun sağ tarafına hiç bakmayın. Zaten son göçlerden sonra mahalleden bile 15dk'de anca çıkıyoruz, trafik rezalet oldu. Benim tavsiyem Batıkent'ten bir tane müstakil 2 katlı bir ev + 1.5m bir otomobil.

Sitenin havuzu, spor salonu falan yoksa bomboş iş. Sadece çöp toplama, güvenlik ve otopark için siteye geçmek mantıksız. Kendim de sitede oturuyorum ve çevredeki binalarla bir fark göremedim 8 senedir. Dediğin tarafları da biliyorum ve etrafı çok hızlı şehirleştiği için kafa dinlemelik bir yer yok oralarda da. Hatta direk Mamak tarafı mantıksız. 25 senedir burada yaşıyorum ve Ostim-İvedik tarafına gitmek için en az 3 vesayit değiştiriyorum. Evin uzaklığı çok fazla iş seçmeme ve iş kaybetmeme neden oluyor. Maps'te Ulus'tan geçen dikine bir çizgi çizin ve onun sağ tarafına hiç bakmayın. Zaten son göçlerden sonra mahalleden bile 15dk'de anca çıkıyoruz, trafik rezalet oldu. Benim tavsiyem Batıkent'ten bir tane müstakil 2 katlı bir ev + 1.5m bir otomobil.
Hocam oralarda pek havuzlu site yok. Havuzlu siteler bildiğim kadarı ile batıken, eryaman ve çayyolu taraflarında var onlarda zaten 15m falan.
Biz Forum Ankara taraflarında oturuyoruz. Ovacığın halini biliyorsunuzdur belki her yer düz site oldu. Ama en ucuzu 12m falan.
Batıkent taraflarında harbiden varmış ama galiba en ucuzu 7m falan. Bizim bütçemizi sınırdan da olsa aşıyor hocam ya. Birde evde masraf falanda olursa kredi falan zorlanırız.

1787493473117.webp

Hocam oralarda pek havuzlu site yok. Havuzlu siteler bildiğim kadarı ile batıken, eryaman ve çayyolu taraflarında var onlarda zaten 15m falan.
Biz Forum Ankara taraflarında oturuyoruz. Ovacığın halini biliyorsunuzdur belki her yer düz site oldu. Ama en ucuzu 12m falan.
Batıkent taraflarında harbiden varmış ama galiba en ucuzu 7m falan. Bizim bütçemizi sınırdan da olsa aşıyor hocam ya. Birde evde masraf falanda olursa kredi falan zorlanırız.

Alıntıyı görüntüle
5.5-6-5 arası yapılı evler var. Halam orada oturuyor. Komşuların da çoğu eğitimli, medeni insanlar.

Geri