Bi ilan açarım tek tek fiyatının 3-5 altına baktım satılmıyor tek tek satmakla uğraşırım. Ekran kartı ve İşlemci dediğiniz gibi zaten hiç durmuyor anında gidiyor piyasası var
Merhabalar Öncelikle Sistemimi satmak istiyorum fakat uzun zamandır 2. El ve 0 piyasasına bakmadığım için çok uzak kaldım ortamdan. Sistemim şu şekilde
Ryzen 7 5800x3d KF Mevcut.12.01.2024 Faturalı. Kutunun iç plastiği yok sadece dışı mevcut.
Rog Strix Rtx 3080 White K Mevcut. Sıcaklık...
Askeri personelim , her gün çift traş oluyorum. Ona rağmen tahriş yok. Bir bıçağı ortalama olarak 3 hafta gidiyor. Sakallarım da çok gür ve sık olmasına rağmen bu şekilde gidiyor. Fiyat performans ürünü.
Lianli fanlarının kontrolcüsü diğer marka fanlarınkine göre çok farklı hocam. Rampage marka fanların kontrolcüsü ile aynı kontrolcüyü kullanmıyor yani. Rampage fanları almayı düşünüyorsan eğer satıcı ile iletişime geç muhtemelen kendileri kontrolcüde satıyordur
Selam dostum , Lianli kasalarda hazır kontrolcü bulunmuyor. Lianli kasalarının hiçbirinde fanda bulunmaz. Şöyle yapabilirsin bütçeyi kısmayı düşünüyorsan , Kasa , fanlar ve psu daha alt segment ürünler bakabilirsin. Ben bütçen var diye o ürünleri önerdim sana. Bana başka bir bütçe söylersen ona...
Kendimde beyaz kullanıyorum eğer odada sigara içen birisi değilsen sararma olmuyor.
Sistem de zaten 7 fan olacak. Sıvı soğutucunun 3 fanın unutuyorsun 😂
Ekran kartsız sana çok şık komple kablosu , fanı dahil şekilde şimdi öneri yapayım.
Fan Linki : 3 'lü Reverse fanlar. Kasanın sağ panelinde olucak. Tekli Düz fan da kasanın solunda bulunacak.
Sıvı Soğutucusu olarakta aynı seri fanları kullanan ve lcd paneli bulunan Lianli bu ürünü kullanıcaz...
Bende bu mantıktaydım bu yüzden zaten sr almasına karşıyım. Başlangıç için bence sürüş kalitesi olarak ideal bir motor değil. İlk motorum 250sr benimde. Ama arkadaş çevremdeki farklı makineleri kullandıkça aslında hiç mantıklı bir tercih olmadığını anladım. Kesinlikle rahat bir motor değil...
Cf 250sr kullanıcısıyım. Motor alırken biraz mantıklı davranmış olsaydım bajaj Dominar 250 veya 400ug alırdım. Sana da kesinlikle bu 2 modelden birisini öneririm. Dominarlar 250srdan çok daha heybetli ve kalıplı motorlar. Sürüş olarak da çok keyiflidir. Ama illa 250sr alasım var diyorsan da...
Kaskı çok uygun bir fiyata almıştım hocam. Tns pro hakkında detaylı bir bilgi bulamadım hocam
1748095568
Daha almadım çünkü aklıma yatan bir şey bulamadım. Öneriniz var mıdır