Merhaba, arkadaşımın dayısı için bilgisayar bakıyoruz. Bütçesi 30-40 bin TL arasında. Hazır sistemlere baktım ama parçalar çok dandik görünüyor; bu yüzden kendim toplamayı denedim. Topladığım PC’nin fiyatı 39.400 TL oldu. Acaba bu topladığım PC fiyatına değer mi, yoksa başka önerilerde bulunur...
Merhaba, PNY marka CS900 model bir SSD kullanıyordum ve 2 yıl dolmadan patladı. Aynı ürün ellerinde olmadığı için yerine Patriot P220 1 TB modeli gönderiliyor, acaba bu SSD iyi midir? Yani CS900 mudaili midir? Ona göre gelen ürünü ya PC'ye takacağım ya da ucuzdan satıp üstüne ekleyip başka bir...
Dead space zam almaz alsa bile max 100 TL alır, jedi survivor da zam almaz, amacın sadece bir defa oynamak ise bu iki oyunu aylık üyelikle oynayabilirsin. Dediğin gibi alan wake 2 zam alabilir ama açıkcası benim tercihim tlou olurdu ikisi arasında, alan wake 2 çok kafa açıyor özellikle aradığın...
Yazdığın oyunların hepsi çok iyi, aralarında seçim yapmak zor. Ama the last of us 1 remake almalısın, sebebi ise; oyun normalde 60 dolar her yerde, epicte fiyatı güncellemedikleri için indirimle beraber 500 TL'ye düşmüş şuan. İndirimler bittikten sonra zam gelme ihtimali var, örneğin daha...