DenizG101 isimli üyenin son içerikleri

1. D

Vatan indiriminde topladığım sistem nasıl?

7500F isiniyor ya, isinmiyor diyen yalan soyluyor. Birde arkadas 8 gb secmis karti, 16 degil.
  2. D

Vatan indiriminde topladığım sistem nasıl?

O sogutucu ne aga? 7500f icin yeter mi o?
  3. D

30-40K bütçe aralığında bir sistem önerisi

Merhaba, arkadaşımın dayısı için bilgisayar bakıyoruz. Bütçesi 30-40 bin TL arasında. Hazır sistemlere baktım ama parçalar çok dandik görünüyor; bu yüzden kendim toplamayı denedim. Topladığım PC’nin fiyatı 39.400 TL oldu. Acaba bu topladığım PC fiyatına değer mi, yoksa başka önerilerde bulunur...
  4. D

🔥İndirim Migros Hemen ilk siparişe özel 600/300₺ indirim

Bitti mi acaba? Ben bulamadım o indirimi.
  5. D

Yardım Ekran kartım ısınıyor garantiye verdim yardım

Dostum odan kaç derece? Nerede yaşıyorsun?
  6. D

🔥İndirim Migros Hemen ilk siparişe özel 600/300₺ indirim

199.95 TL'LİK indirimi nasıl aldınız?
  7. D

🔥İndirim The Precinct 56,25 TL /XBOX

Oyunun izometrik olması onu dandik mi yapıyor yani?
  8. D

🔥İndirim XFX RX 9070 XT Mercury 33.272₺

Bu referans model filan mı? 6 serisi kartların referans modellerine benziyor, gaz sorunu falan oluyordu zamanla.
  9. D

Windows 11 Pro Lisans 2 TL

Massgrave kullan.
  10. D

Patriot p220 1 tb iyi midir?

Merhaba, PNY marka CS900 model bir SSD kullanıyordum ve 2 yıl dolmadan patladı. Aynı ürün ellerinde olmadığı için yerine Patriot P220 1 TB modeli gönderiliyor, acaba bu SSD iyi midir? Yani CS900 mudaili midir? Ona göre gelen ürünü ya PC'ye takacağım ya da ucuzdan satıp üstüne ekleyip başka bir...
  11. D

Epic Games'deki Bu İndirimli Oyunlardan Hangisini Önerirsiniz?

Dead space zam almaz alsa bile max 100 TL alır, jedi survivor da zam almaz, amacın sadece bir defa oynamak ise bu iki oyunu aylık üyelikle oynayabilirsin. Dediğin gibi alan wake 2 zam alabilir ama açıkcası benim tercihim tlou olurdu ikisi arasında, alan wake 2 çok kafa açıyor özellikle aradığın...
  12. D

Epic Games'deki Bu İndirimli Oyunlardan Hangisini Önerirsiniz?

Yazdığın oyunların hepsi çok iyi, aralarında seçim yapmak zor. Ama the last of us 1 remake almalısın, sebebi ise; oyun normalde 60 dolar her yerde, epicte fiyatı güncellemedikleri için indirimle beraber 500 TL'ye düşmüş şuan. İndirimler bittikten sonra zam gelme ihtimali var, örneğin daha...
  13. D

Hangi oyunu almalıyım?

Star wars ile ilgili şeyler benimde ilgimi çekmiyordu fakat oyunlar harbi iyi. Bugüne kadar oynamamış olduğuma pişman oldum, o derece iyi.
  14. D

❌İndirim Bitti! Sapphire RX 7800 XT 16.999 TL 🔥🔥🔥

8000 serisi bellenmeli mi yoksa bunu almak mantıklı mı?
Geri