Neler Yeni

Hangi oyunu almalıyım?

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ege
Aklımda şu oyunlar: Black Myth Wukong, Spider Man 2, God Of War Ragnarok. Şimdi. Souls oyunları aram yok Dark Souls 1'de daha başladım ve çok dayak yedim Wukong'u eledim şimdilik. Spider-man 2'nin fiyatı hala belli değil ve hikayesi kısa fakat Spider-man 1'i çok keyif alarak oynadım. God Of War ise daha 1.oyununu oynamadım oynayacağım ama sizce hazır indirimdeyken God Of War Ragnarok'u mu almalıyım? Hikayesi de uzundur herhalde. Güzel bir oyun mu sever miyim?

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Fırat divitci
Wukong düşündüğün kadar zor bir oyun değil ama bu listede dark souls hariç tüm oyunları oynamış birisi olarak sana farklı bir oyun önereyim. Şu an indirimdeler ve fiyatları fena değil. Listeden diyorsan illa spider-man derim hem severek oynamışsın. Ben god of war serisini daha çok severek oynamıştım ama sen spidermani daha çok seversin gibime geliyor.
1- Jedi fallen order (28tl)
2- Jedi survivors. 510tl (steam 610)

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
Alican ekinci
wukonga tr dil desteği geldi sarabilir.

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
wukonga tr dil desteği geldi sarabilir.
O yüzden düşündüm zaten de belki daha sonra daha iyi bir oyuncu olunca şuana kadar kötü bir bilgisayara sahiptim oynadığım oyunlar lol, fm falandı. Yeni kütüphane diziyorum o yüzden GoW daha oynamadım.

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wukong düşündüğün kadar zor bir oyun değil ama bu listede dark souls hariç tüm oyunları oynamış birisi olarak sana farklı bir oyun önereyim. Şu an indirimdeler ve fiyatları fena değil. Listeden diyorsan illa spider-man derim hem severek oynamışsın. Ben god of war serisini daha çok severek oynamıştım ama sen spidermani daha çok seversin gibime geliyor.
1- Jedi fallen order (28tl)
2- Jedi survivors. 510tl (steam 610)
Star wars pek film serisi olarak hiç ilgimi çekmedi ama Fallen order ile başlayıp beğenirsem survivors'u da almak iyi bir fikir gibi, sağolun. Ben aksiyon oyunlarını severim ama ne biliyim God Of War'ı izlemek çok keyifsiz geliyor o yüzden sevmiyceğim gibi hissediyorum ama kimi görsem izlemesi değil oynaması keyifli diyor. Hem de fiyatı da diğer oyunlara nazaran indirimde olduğundan almayı düşünüyorum.

DenizG101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Deniz
Star wars pek film serisi olarak hiç ilgimi çekmedi ama Fallen order ile başlayıp beğenirsem survivors'u da almak iyi bir fikir gibi, sağolun. Ben aksiyon oyunlarını severim ama ne biliyim God Of War'ı izlemek çok keyifsiz geliyor o yüzden sevmiyceğim gibi hissediyorum ama kimi görsem izlemesi değil oynaması keyifli diyor. Hem de fiyatı da diğer oyunlara nazaran indirimde olduğundan almayı düşünüyorum.
Star wars ile ilgili şeyler benimde ilgimi çekmiyordu fakat oyunlar harbi iyi. Bugüne kadar oynamamış olduğuma pişman oldum, o derece iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,661
Üyeler
163,031
Son üye
Cryptology
Top Bottom