DenizGöksu isimli üyenin son içerikleri

1. D

Termal macun hakkında bir şeyler danışmak istiyorum.

peki şuanlık yenilemesem sorun olur mu sizce bilginiz varsa (ekran kartı genelde 70 derecelerde takılıyor oyunlarda ama işlemci 80 lere 85 lere çıkıyor onu kesin yapcam)
  2. D

Termal macun hakkında bir şeyler danışmak istiyorum.

son 2 aydır oyunlarda falan anlık fps düşüşleri yaşıyorum. pc yi alalı 3 sene hatta 3.5 bile olabilir hiç termal macun yenilemedim. 2 gün önce mx4 aldım 250 tl ye yarın işlemci ve ekran kartının termal macununu yenileceğim kasanın tozunu falan alcam elimden geldiğince. droplar düzelir mi sizce...
  3. D

PC oyunları için oyuncu kulaklığı

https://wraithesports.com/products/wraith-sense-iem-kulaklik?variant=48699675640001 Merhaba herkese. Şu an ASUS ROG Strix Go 2.4 kullanıyorum. Ancak malzeme kalitesinden dolayı olduğunu düşünüyorum; eşyaları hor kullanan biri olmamama rağmen kulaklık ciddi şekilde deforme oldu. Plastiğinde...
  4. D

Monitörüm kaça gider ?

Elimde bu monitör var yaklaşık 2.5 senelik kutu fatura yok son 2-3 haftadır yan monitör olarak kullanıyorum. Kutu fatura garanti hiç bir şeyi yok sizce koysam satılır mı satılır diyorsanız kaça gider. (hiç bir sorun sıkıntısı yok. Abdullah abinin önerdiği 320 hz lenovo monitörü aldığım için yan...
  5. D

RTX 5060 8 GB vs RX 9060 XT 16 GB?

taksitle almayı düşündüğüm için ikinci ele pek sıcak bakmıyorum ama piyasayı kontrol ediyorum sarı site ve burdan
  6. D

Öncelikle hepinize cevapları için teşekkür ederim. Arkadaşın dediği gibi esporcu olmayacağım takılmalık alıyorum. hali hazırda 3060 kullandığım için ayar tarafında 9060 ta zorlanırım diye çekiniyorum ama alışırım diye düşünüyorum.
  7. D

sistemim imza da yazıyor arkadaşlar eğer başka bir sorusu olan varsa sistemle alakalı cevaplarım. Ekran kartını değişmeyi düşünmekteyim genelde Rainbow six Siege, Valorant tarzı rekabetçi oyunlar oynuyorum arada hikayeli oyunlarda oluyor tabii sizce hangisi daha iyi olur sisteme. şuanlık 1080p...
  8. D

Custom klavye önerisi arıyorum

Kız arkadaşıma orta halli bir custom klavye yapmak istedim wraith e-sports tan baktım ordan yapmaya kalksam 7-8k yı bulacak neredeyse yapmak. Biraz araştırdım ama muadil bir şeylerde bulamadım var mıdır bildiğiniz önerebileceğinz bişiler arkadaşlar. (normal klavye al demeyin önemli olan yapım...
  9. D

Sessiz klavye önerisi

1000 - 1500 tl bandında demişim hocam
  10. D

Sessiz klavye önerisi

arattım ama bulamadım hocam kaldırılmış olabilir mi
  11. D

Sessiz klavye önerisi

1000 - 1500 TL bandında numlock olmayan sessiz hem yazılım hem oyun için bir klavye arıyorum. Var mı bilen öneri yapabilecek?
  12. D

Kablosuz kulaklık önerisi

tabii ki öyle değil de ben öyle hissediyorum hocam yani
  13. D

4500 e kadar 1763575972 ya bu kulaklığı bende gördüm forumda ama noname geliyor biraz bu kulaklık eminim iyidir ama dediğim gibi noname olmasından kaynaklı uzağım
  14. D

https://www.amazon.com.tr/HyperX-Cloud-Core-Wireless-Kulakl%C4%B1%C4%9F%C4%B1/dp/B0C5SBK8GS/ref=sr_1_2?sr=8-2 https://www.amazon.com.tr/SteelSeries-Arctis-Wireless-Gaming-Kulakl%C4%B1k/dp/B0F6CW9ZCX/ref=sr_1_4?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&sr=8-4 bu iki kulaklık arasında bir karar...
  15. D

FPS drop sorunu yardımcı olabilir misiniz

Genel olarak pc de fps sorunu var bugün başladı lol ve fortnite girdiğimde fpsler 0 lara kadar düşüyor nedenini anlamadım %temp% , temp , prefetch dosylarını sildim başka aklıma gelmedi sistemim imza da var
Geri