denntt isimli üyenin son içerikleri

1. D

Film İzleme Sitesi Tavsiye

Bildiğiniz üzere eski filmler tekrar Türkçe seslendiriliyor. Her seslendirmede daha mantıksız konuşmalar oluyor. Filmleri ilk Türkçe seslendirmesi ile izleyebileceğimiz bir film izleme sitesi var mı?
  2. D

sağlam lisans güvenilir mi?

Siteyi önermiyorum. Aldığım Windows Home keyi format sonrası kullanamıyorum. İletişime geçtim, bahane uydurup yardımcı olmadılar. Şikayet edeyim desem, firma yurt dışında. Ha ben Türkiye'deyim, evimden giriyorum. Yalanım varsa firma bana dava açabilir.
  3. D

8 Yıla 80 Yıl Sığdıran Padişah: Yavuz Sultan Selim

Osmanlı Türk + Sünni Sefere gittiği Memlukler (Devletü Türkiyye) de Türk + Sünni + Abbasi halifesi de bu devlette Not 1: Abbasi halifeleri Emevi halifelerinin aksine Peygamber soyundan. Hani size seyyid falan dedikleri kişiler var ya, ha işte öyle. Not 2: Veda Hutbesinde Peygamberimiz aynen...
  4. D

Amd Phenom ii x6 1090T ile Ryzen 5 5500 Tek Çekirdekte Denk mi?

10 seneden fazla Amd Phenom ii x6 1090T sistem kullandım. Zamanla rami 16 gb yaptım, ssd takdım, ekran kartını GTX 1650 ile değiştirdim, soğutma sistemini güncelleyip sessiz sistem elde ettim. Bilgisayar bana yetiyordu ta ki amatörce, hobi olarak dans animasyonu yapmaya merak sarana kadar...
Geri