denodeniz isimli üyenin son etkinliği

• D
    denodeniz, HOGWARTS LEGACY SORUNLARI başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    siz hangi driver ı yüklememi önerirsiniz açıkçası çok bilgim yok 1741819185 bios ile alakalı olabilir mi acaba şimdi aklıma geldi ama bilemedim. daha önce...
  • D
    ama dediğim gibi pc bende 4 aydır var yaklaşık hep vardıı bu sorunlar driver lar zaman zaman değişti öyle olsa illa ki bir noktada düzelirdi diye düşünüyorum
  • D
    pc toplayalı 3 4 ay kadar oldu zaten ama şimdi şimdi fark ediyorum rtx barındırmayan oyunlarda bir şey yok ama her rtx li oyunda bir sorun vardı spdier man...
  • D
    hocam witcher 3 oynuyor musunuz peki bir zamanlar yüklüydü bende onda da dlss vs açmayınca görüntü çok kötü oluyordu pixel pixel bakılmayacak kadar kötü...
  • D
    yapmıyor ama başka rtx barındıran bir oyun oynamıyorum
  • D
    şimdi sanal olarak 2k ya çektim alakası yok rtx kapalıyken gpu kullanım yüzde 90 rtx açıyorum yüzde 70 e düşüyor
  • D
    iyi de gpu nun rtx açıldığında kullanımının düşmesi darboğaz mı işaret ediyor başka bir sorun değil mi
  • D
    ryzen 5 7500f ve 4070 ti
  • D
    denodeniz, PC Oyunları kategorisinde HOGWARTS LEGACY SORUNLARI başlıklı bir konu açtı.
    hogwarts legacy bir çok ayar denedim değişmiyor dlss rtx kapalıyken 1080 ultra da gpu kullanımı yüzde 80 lerde cpu kullanımı yüzde 70 lerde. rtx açınca örn...
  • D
    denodeniz, Hogwarts Legacy Sorun başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    bir çok ayar denedim değişmiyor dlss vs. garip şekilde dlss rtx kapalıyken 1080 ultra da gpu kullanımı yüzde 80 lerde cpu kullanımı yüzde 70 lerde. rtx...
  • D
    monitörüm 1080 yukarısına çıkamıyorum ayarları ultra oynuyorum ama düşürsem de aynı 1741812597 bir çok ayar denedim değişmiyor dlss vs. garip şekilde dlss...
  • D
    4070 ti, ryzen 5 7500f, 32gb team force vulkan ram 6000mhz, 800w gold high power, asus prime b650 ma wifi 2, samsung 980 pro 2tb 1741812381 bir çok ayar...
  • D
    ama int vs oyunu oynayan fps dalgalanmaları yaşayan kişiler gördüm hiçbirinde benimki gibi küçük takılmalar gözükmüyor
  • D
    denodeniz, PC Oyunları kategorisinde Hogwarts Legacy görüntü sorunları başlıklı bir konu açtı.
    Hogwarts Legacy de rtx dlss kapalıyken 1080 ultra ayarlarda gpu kullanımı ort 80 lerde cpu kullanımı 70 lerde. aynı ayarlarda dlss kapalı şekilde rtx...
  • D
    PC de youtube videosu küçük ekrandayken video daki yazılar inanılmaz pixelli ve okunamaz şekilde görünürken videoyu büyütünce takrar normalk okunabilir hale...
    • Ekran görüntüsü 2025-03-12 193850.png
Geri