4000 serisinin gelişmiş bir versiyonu karşımıza çıkacak gibi görünüyor. 5000 serisi için çıkacak ayrı bir teknoji olmayabilir. Dlss içinde 2.0 dan 3.0 a...
Dostum monitörün modelini yazar mısın? Sadece oyun amaçlı mı istiyorsun. Uzun dönem kullanmak istiyorsun sanırım şuan bir çok hazır sistem senin işini görür.
-Anakart birçok anlamda çok başarılı, m1 ve m2 slotuna 2 ssd taksan bile PCIe x16 slotunda veya m2 ssd slotlarında hız kaybı yaşamazsın PCIe 5.0 x4 hızında...
4k monitörüm var sanırım 2 tane ölü piksel çıkmıştı. Umurum da dahi olmadı psikopat gibi oyun oynarken ölü piksel nerede diye kitlenmiyorum. Kişiden kişiye...
O kadar çok sordunuz ki bu modeli. Aradım buldum incelemesini. İncelemeye güvenilir mi bilmiyorum. Zira bazı absürtlükler var. Artık orasını bilemeyeceğim...
Boynerde indirim olursa parfüm alıyorum. Boyner yeni çıkan parfümleri sevil sephora gibi bilindik parfümerilerden önce getiriyor. Onun dışında parfümleri...
-Dolce Gabbana The One Edp ( Kokusu mükemmeldir, kalıcılığı ve yayılımı az. Sadece kapalı mekanlarda kullanıyorum açık havalarda koku yayılımı iyice...
Fazlasıyla yeterli olur. İşlemciden kısma ama 1080p için ekran kartından ziyade işlemci performansı daha belirleyici olur. Rekabetçiyim diyorsan min 7800x3d...
Genelde cs oynuyorsan ben 7900gre alır geçerdim. Kalan tutarla 7800x3d alabilirsin veya farklı yükseltmeler de yapabilirsin 1080p için baya fps alırsın...
Birçok oyunda %20 - % 90 arası indirim var. Beklediğiniz bir oyun varsa beklemeden alın derim.
Cyberpunk, %55 indirim ile 20.24$
Dead Cells: Medley of Pain...
7900xtx gerçekten güçlü gene de kullanım senaryolarında 4080s daha iyi. Gpu'nun bellek boyutuna çok ihtiyaç duyan program, yazılım vs kullanılmıyorsa 4080s.
Native oynamak istiyorum dersen 4080s den az da olsa güçlü bir kart. Uzun yıllar güncelleme yapmadan oyun oynarsın. Yine de benim tercihim 4080s tarafından...