Dentista isimli üyenin son etkinliği

• Dentista
    9700x çok fazla ısınan bir işlemci değil. Çoklu çekirdek isteyen uygulama veya oyunları oynamıyorsan 65w da bırakabilirsin. 105w da her zaman yüksek...
  • Dentista
    Dentista, Amazon.com.tr Rezilliği... başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bir çok kez alışveriş yaptım ve iade talebimin olduğu ürünler oldu. Amazon hiç mağdur etmedi beni. Mağdur edilen arkadaşlar için üzüldüm, umarım sorunlar...
  • Dentista
    Dentista, 🔥İndirim Ryzen 7 9700X 12.499₺! başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Fiyat farkları x3d işlemcileri alınabilir olmaktan uzaklaştırdı. Tamam 1080p için fps kazanımı var ama o fpsi verecek monitör var mı? Forumda kaç kişide 360...
  • Dentista
    Böyle bir iddiam olmadı, mesut ne çekti onu da bilmiyorum ama şu anki 2k-4k testlerinde fiyatına göre gayet yeterli. Hele ki 4k'da çok daha ucuz...
  • Dentista
    Anakart performansta pek kayıp yapmaz Önemli olan anakartın işlemciyi rahat bir şekilde besleyebilmesi o anakartlar sürekli yüksek güç tüketimi için...
  • Dentista
    Cihazdaki ram model ve değerlerini öğrenirsen aynı değerlerde olanı internetten bulabilirsin. CPU-Z uygulaması indirip oradan da görebilirsin.
  • Dentista
    Dentista, Diş teli fiyatları ne kadar oluyor? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Dostum fiyatlandırmayı ortodontist belirler. Büyük oranda fiyatlar Türkiye genelinde benzerdir. Çok düşük fiyat veren klinikler olabilir ama tavsiye etmem...
  • Dentista
    Dentista, Ryzen 9800X3D Bu Fiyatlara Almayın, 9700X Alın başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Değerlendirmelerine en güvendiğim sitelerden birisidir. Güncel her işlemcinin 1080p 2k 4k testlerini buradan bakarak karşılaştırabilirsiniz.
  • Dentista
    Temmuzda kendi kliniğimde asgari ücrete zam yapmıştım. Ara zam yapmış olmamıza rağmen gene ucu ucuna yetiyordur. Hayat çok pahalı. Ocakta çok büyük bir zam...
  • Dentista
    Dentista, İDDİA: GeForce 50 Serisi VRAM'ler belli oldu! başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    4000 serisinin gelişmiş bir versiyonu karşımıza çıkacak gibi görünüyor. 5000 serisi için çıkacak ayrı bir teknoji olmayabilir. Dlss içinde 2.0 dan 3.0 a...
  • Dentista
    Dentista, 92kya bu sistem nasıl başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Dostum ancak yazabildim. Öncelikle seçtiğin işlemciyi ryzen 7 9700x ile değiştirmeni öneririm. 2k oyun oynayacaksın bu işlemci her ekran kartı ile...
  • Dentista
    Dostum monitörün modelini yazar mısın? Sadece oyun amaçlı mı istiyorsun. Uzun dönem kullanmak istiyorsun sanırım şuan bir çok hazır sistem senin işini görür.
  • Dentista
    -Anakart birçok anlamda çok başarılı, m1 ve m2 slotuna 2 ssd taksan bile PCIe x16 slotunda veya m2 ssd slotlarında hız kaybı yaşamazsın PCIe 5.0 x4 hızında...
  • Dentista
    Dentista, Ölü piksel iade edilmesi şart mıdır? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    4k monitörüm var sanırım 2 tane ölü piksel çıkmıştı. Umurum da dahi olmadı psikopat gibi oyun oynarken ölü piksel nerede diye kitlenmiyorum. Kişiden kişiye...
  • Dentista
    O kadar çok sordunuz ki bu modeli. Aradım buldum incelemesini. İncelemeye güvenilir mi bilmiyorum. Zira bazı absürtlükler var. Artık orasını bilemeyeceğim...
Top Bottom