Mutlaka araştırma yapmışsınızdır. Ben bileşenlerin kalitesiz olmadığını düşünüyorum şimdiden hayırlı olsun. Gene de sistemi alana kadar hala vaktiniz var...
Seçtiğiniz anakart o kasaya uyumlu olmayabilir. Msi kendi kasası için bu modeli üretti diye biliyorum kontrol sağlayın isterseniz.
Düzenleme : Şimdi baktım...
O anakartı o kasayla kullanamazsın. Project zero serisi güç bağlantıları arkada olan standarttan farklı bir seri , kullanabilmen için MSİ ın o anakart için...
Kartlar bir çıksın kullanım testleri gelsin öyle değerlendirin. Şuan çok belirsizlik var. 5090'ı x2-5080 gibi çıkardılar. Bu ilk etapta algı oluşturmak için...
Tekrar girmiş, konuyu değiştirdiğimde diğer satın alım seçeneği vardı kaldırmışlardı. Siparişi olur ama lojistik firması gümrüğe gelince geri gönderir ürünü.
gümrük mevzuatını bilmeden fırsat diye paylaşmayın şunları ya da açık açık süreci yazın yoksa bilmeyen biri gidip alacak sonra sitede 21.146 liraya aldığı...
Hayır arkadaşın söylemi doğru. Geçen sene direksiyon seti almıştım yurt dışından pttde beklettiler baya uğraştırıcı süreci var. En son iptal edip Türkiye'de...
Bütçe en fazla bu kadarsa b650 al. Değilse daha güvenilir markaları tercih edebilirsin. Anakartı hep araba lastiğine benzetmişimdir hiç önem verilmez ama...