ilk defa sizden duydum fakat yatırım tavsiyesi olmamakla beraber coinlere bel bağlamayın çoğu türk cocugunun rızkını shit coinlere yatırıyor her coinin bir hype ve dumpu olur mesela millet yürüyerek para kazanıyordu ama hepsinin bir zamanı ve tükenecek durumu var o yüzden çok çok uzun yıllar...
ilk 2020 civarlarında 10 bin tl ile o parayıda e ticaret ile kazanmıştım buradaki yani şu zamana kadar 5 5.5m kazanmışımdır araba pc tatil telefon hepsini buradan aldım
insanların kaybettiği nokta para ekrana girince gerçeklik algısının yok olması aslında iyi bir trader %50 60 winratenin bile ne kadar önemli ve gerçekten hayat değiştirici olacağını bilir ve anladığı için bu işten başarılı olur
şuana kadar insanların liq olarak bildiği sıfırladığım bakiye 18 bin dolar civarında bir para oldu ama o zamanlar o para benim kasamın %20 si ediyordu hiç bir zaman tamamen liq olmadım sıfırlanmadım stoplu ilerledim
4 5 aydır kriptodan tüm paralarımı cashout yaptım sadece günlük 300 400 çıkması için bişeyler deniyorum altcoinlerin 2021 2020 gibi yükseleceğini sanmıyorum çevremde çok içerde kalan insanlar var en yakın arkadaşım 30k ekside ve hala tutuyor tam bişey söyleyemem ama topluluk ne düşünüyorsa çoğu...
Merhaba 22 yaşındayım yaklaşık 4 yıldır kripto ve 1 yıldır fx traderıyım çoğu şeyi kendim aldım (araba,pc,telefon)+aylık masraflar giderler gezmeler vs aile evindeyim soruları alabilirim
1743953646
+e ticaret
Amerikan borsasında günlük trade atıyorum 3 yıldır + kripto ve e ticaret
1743953481
Amerikan borsasında günlük trade atıyorum 3 yıldır + kripto ve e ticaret
1743953702
cherry omada 5 olabilir mi ?