denzbenz isimli üyenin son içerikleri

1. D

Traderım soru sorabilirsiniz

çok güzel hangi sektördesiniz
  2. D

ilk defa sizden duydum fakat yatırım tavsiyesi olmamakla beraber coinlere bel bağlamayın çoğu türk cocugunun rızkını shit coinlere yatırıyor her coinin bir hype ve dumpu olur mesela millet yürüyerek para kazanıyordu ama hepsinin bir zamanı ve tükenecek durumu var o yüzden çok çok uzun yıllar...
  3. D

shopify ve ayakkabı satıyordum
  4. D

ilk 2020 civarlarında 10 bin tl ile o parayıda e ticaret ile kazanmıştım buradaki yani şu zamana kadar 5 5.5m kazanmışımdır araba pc tatil telefon hepsini buradan aldım
  5. D

insanların kaybettiği nokta para ekrana girince gerçeklik algısının yok olması aslında iyi bir trader %50 60 winratenin bile ne kadar önemli ve gerçekten hayat değiştirici olacağını bilir ve anladığı için bu işten başarılı olur
  6. D

şuana kadar insanların liq olarak bildiği sıfırladığım bakiye 18 bin dolar civarında bir para oldu ama o zamanlar o para benim kasamın %20 si ediyordu hiç bir zaman tamamen liq olmadım sıfırlanmadım stoplu ilerledim
  7. D

birileri kaybetmeli ki birileri kazansın
  8. D

hayır kriptoda nasıl vadeli varsa fx ve nq içinde var orda işlem yapıyorum
  9. D

total kripto fxte yeniyim ama 2 yıla kriptodaki kazancımı gececeğim artık kriptoyu pek sevmiyorum ve uğraşmıyorum
  10. D

haberler çok etkili indikatör kullanıyorum ama bağlı değilim teknik analiz highlar lowlar orderblock cisd fvg her şeye bakıyorum
  11. D

4 5 aydır kriptodan tüm paralarımı cashout yaptım sadece günlük 300 400 çıkması için bişeyler deniyorum altcoinlerin 2021 2020 gibi yükseleceğini sanmıyorum çevremde çok içerde kalan insanlar var en yakın arkadaşım 30k ekside ve hala tutuyor tam bişey söyleyemem ama topluluk ne düşünüyorsa çoğu...
  12. D

vergi ödemekten kaçmıyorum yada bir problmemim yok ödeyeceğim zaten sorun değil
  13. D

şuanlık bişey yok
  14. D

Merhaba 22 yaşındayım yaklaşık 4 yıldır kripto ve 1 yıldır fx traderıyım çoğu şeyi kendim aldım (araba,pc,telefon)+aylık masraflar giderler gezmeler vs aile evindeyim soruları alabilirim 1743953646 +e ticaret
  15. D

ARABA ÖNERİSİ 1.450 1.500

Amerikan borsasında günlük trade atıyorum 3 yıldır + kripto ve e ticaret 1743953481 Amerikan borsasında günlük trade atıyorum 3 yıldır + kripto ve e ticaret 1743953702 cherry omada 5 olabilir mi ?
Top Bottom