Neler Yeni

Traderım soru sorabilirsiniz

ASELS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Tekin Ayber
total kripto fxte yeniyim ama 2 yıla kriptodaki kazancımı gececeğim artık kriptoyu pek sevmiyorum ve uğraşmıyorum
Forex e yabancıyım ben, bildiğim kadarıyla döviz ve emtia al sat işi değil mi? Yanlış veya eksik mi biliyorum..?
Mesaj otomatik birleştirildi:

total kripto fxte yeniyim ama 2 yıla kriptodaki kazancımı gececeğim artık kriptoyu pek sevmiyorum ve uğraşmıyorum
Kripto al sat mı yoksa mining de dahil mi ?

denzbenz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
deniz uysal
Forex e yabancıyım ben, bildiğim kadarıyla döviz ve emtia al sat işi değil mi? Yanlış veya eksik mi biliyorum..?
hayır kriptoda nasıl vadeli varsa fx ve nq içinde var orda işlem yapıyorum

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905
Merhaba 22 yaşındayım yaklaşık 4 yıldır kripto ve 1 yıldır fx traderıyım çoğu şeyi kendim aldım (araba,pc,telefon)+aylık masraflar giderler gezmeler vs aile evindeyim soruları alabilirim

+e ticaret
Fx asla tavsiye etmiyorum Allah belasını versin 12bin dolarım yok oldu halen borç ödüyorum seneye kadar boşa çalışacağım

ASELS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Tekin Ayber
hayır kriptoda nasıl vadeli varsa fx ve nq içinde var orda işlem yapıyorum
Kripto da mining de yaptınız mı, kar mı zarar mı oldu eğer yaptıysanız? Çünkü gideri baya bi fazla mining yapmanın...

Şu forex te tam olarak ne yapıyorsunuz? Hisse alım satım işleri var mı onda, kusura bakma yabancıyım dediydim :D

denzbenz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
deniz uysal
benim sorum 1. sayfa da kaldı sanırım. vadeli işlemler kullanıyorsan kesinlikle tüm kasayı kaybettiğin durumlar olmuştur merak ettim açıkçası
şuana kadar insanların liq olarak bildiği sıfırladığım bakiye 18 bin dolar civarında bir para oldu ama o zamanlar o para benim kasamın %20 si ediyordu hiç bir zaman tamamen liq olmadım sıfırlanmadım stoplu ilerledim

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Arda
şuana kadar insanların liq olarak bildiği sıfırladığım bakiye 18 bin dolar civarında bir para oldu ama o zamanlar o para benim kasamın %20 si ediyordu hiç bir zaman tamamen liq olmadım sıfırlanmadım stoplu ilerledim
Defalarca kez tamamen liq oldum maalesef iyi bir trader değilim. Borsa hakkın da teknik bilgiye sahibim ama trader kısmı bana göre hiç değil özellikle vadeli işlemler de kaybettiğim parayı toplamam çok çok uzun sürdü

Ben de bir çok borsa da çalıştım sormak istediğiniz bir şeyler varsa cevaplarım.

denzbenz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
deniz uysal
Defalarca kez tamamen liq oldum maalesef iyi bir trader değilim. Borsa hakkın da teknik bilgiye sahibim ama trader kısmı bana göre hiç değil özellikle vadeli işlemler de kaybettiğim parayı toplamam çok çok uzun sürdü
insanların kaybettiği nokta para ekrana girince gerçeklik algısının yok olması aslında iyi bir trader %50 60 winratenin bile ne kadar önemli ve gerçekten hayat değiştirici olacağını bilir ve anladığı için bu işten başarılı olur

ASELS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Tekin Ayber
O zaman sermayeniz 3.500.000 TL olmalı yanlış hesaplamadıysam, eğer yakın ise kaçtan bu seviyeye yükseltiniz? İlk başlangıcınız neydi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Arda
insanların kaybettiği nokta para ekrana girince gerçeklik algısının yok olması aslında iyi bir trader %50 60 winratenin bile ne kadar önemli ve gerçekten hayat değiştirici olacağını bilir ve anladığı için bu işten başarılı olur
Katılıyorum kesinlikle . Kaybetmemin tek sebebi çok açgözlü olmam. Luna da 20x short pozisyonum vardı onda bile sadece aç gözlülükten liq olarak çıkmıştım :)

denzbenz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
deniz uysal
Şuan sermayeniz 3.500.000 TL olmalı yanlış hesaplamadıysam, eğer yakın ise kaçtan bu seviyeye yükseltiniz? İlk başlangıcınız neydi?
ilk 2020 civarlarında 10 bin tl ile o parayıda e ticaret ile kazanmıştım buradaki yani şu zamana kadar 5 5.5m kazanmışımdır araba pc tatil telefon hepsini buradan aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,244
Üyeler
172,477
Son üye
minnos
Top Bottom