Neler Yeni

Traderım soru sorabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Arda
ilk 2020 civarlarında 10 bin tl ile o parayıda e ticaret ile kazanmıştım buradaki yani şu zamana kadar 5 5.5m kazanmışımdır araba pc tatil telefon hepsini buradan aldım
e ticarette ne yaptınız ? ben de o yıllar da gittigidiyordan windows lisansı satarak başlamıştım bu işlere

denzbenz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
deniz uysal

denzbenz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
deniz uysal
Başarılarınızın devamını dilerim çok fazla benzer şeyler yapmışız ama ufak farklılıklar var :) FTN tokenin grafiğine göz gezdirin boş vaktiniz de ytd . iyi akşamlar
ilk defa sizden duydum fakat yatırım tavsiyesi olmamakla beraber coinlere bel bağlamayın çoğu türk cocugunun rızkını shit coinlere yatırıyor her coinin bir hype ve dumpu olur mesela millet yürüyerek para kazanıyordu ama hepsinin bir zamanı ve tükenecek durumu var o yüzden çok çok uzun yıllar tutmak istiyorum dediğinizde ya adam gibi (too big to fails company) yazarak bakın bu hisseler veya bitcoin SADECE!!!
Yani gidip karınıza coluğunuza cocugunuza doge shiba wif veya kripto kemalin coinini biriktirmeyin bunların hepsi bir süre sonra ölecek ve yenileri gelecek YTD NFA DYOR

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Arda
ilk defa sizden duydum fakat yatırım tavsiyesi olmamakla beraber coinlere bel bağlamayın çoğu türk cocugunun rızkını shit coinlere yatırıyor her coinin bir hype ve dumpu olur mesela millet yürüyerek para kazanıyordu ama hepsinin bir zamanı ve tükenecek durumu var o yüzden çok çok uzun yıllar tutmak istiyorum dediğinizde ya adam gibi (too big to fails company) yazarak bakın bu hisseler veya bitcoin SADECE!!!
Yani gidip karınıza coluğunuza cocugunuza doge shiba wif veya kripto kemalin coinini biriktirmeyin bunların hepsi bir süre sonra ölecek ve yenileri gelecek YTD NFA DYOR
Katılıyorum size ama shitcoin değil ve 2 yılı aşkın %100 bu tokendeyim. Sağ olsun bana işi bıraktırdı kendileri. Dediğiniz gibi bir batmayacak kadar büyük bir durum söz konusu değil hiç bir altcoin de ama güzel bir ecosistemi var.Boş zamanınız olursa inceleyip yorum yaparsanız okumak isterim

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Tekin Ayber
Ben de biraz ticaret yapmıştım, az buçuk kazandığımı önce vadeli hesaplarda biraz tutmuştum sonrasında hisse alım satım öğrenmek için borsaya girmiştim, ilk zamanlar baya bi kötü tecrübeler de yaşadım ama şimdi biraz rayına oturdu gibi, ayda 30 bin TL ortalama kazanabiliyorum :) Size göre küçük ama bana yetiyor şuanlık :p

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Arda
Ben de biraz ticaret yapmıştım, az buçuk kazandığımı önce vadeli hesaplarda biraz tutmuştum sonrasında hisse alım satım öğrenmek için borsaya girmiştim, ilk zamanlar baya bi kötü tecrübeler de yaşadım ama şimdi biraz rayına oturdu gibi, ayda 30 bin TL ortalama kazanabiliyorum :) Size göre küçük ama bana yetiyor şuanlık :p
Ayda 30 bini vadeliden mi kazanıyorsunuz ? Bu arada 30 bin düzenli kazanmak uzun vadede çok şey kazandırır. eğer bu para ana paranızın üstüne ekleniyorsa çok iyi miktar tebrik ederim

denzbenz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
deniz uysal
çok güzel hangi sektördesiniz

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Tekin Ayber
Ayda 30 bini vadeliden mi kazanıyorsunuz ? Bu arada 30 bin düzenli kazanmak uzun vadede çok şey kazandırır. eğer bu para ana paranızın üstüne ekleniyorsa çok iyi miktar tebrik ederim
Yok hocam, sadece hisseden kazanıyorum, ek olarak gece de banka repo olarak değerlendiriyor eğer para boşta ise... :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emirhan
nereden ogrenebiliriz ya kral ufak ufak biseyler kazanalım

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Arda
Yok hocam, sadece hisseden kazanıyorum, ek olarak gece de banka repo olarak değerlendiriyor eğer para boşta ise... :)
tebrik ederim güzel başlangıç yapmışsınız :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öğrenmeye nasil baslayabiliriz?
nereden ogrenebiliriz ya kral ufak ufak biseyler kazanalım
Eğer bu işe ayırabileceğiniz bütçeniz yok ise airdrop takip etmenizi öneririm. Cidden ev araba alacak kadar kazananlar var ve bunun için paranız olmanız gerekmiyor (yatır kazan kampanyaları hariç )

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,920
Üyeler
172,002
Son üye
erkal99
Top Bottom