https://www.incehesap.com/steelseries-61507-arctis-5-white-gaming-kulaklik-2019-edition-fiyati-44326/?gclid=CjwKCAjwvZv0BRA8EiwAD9T2VWA2SLxNsSyZq1HFxkL9nCbbJfGgAX436F5uVv_GSfTSdoWNigAiFBoCOdQQAvD_BwE
600 TL düşmüş ince hesapta sizce alınmalı mı lütfen yardımcı olur musunuz ...
Öyle bir yazıda ufak bir gecikmeden dolayı olmuştur. Bende de yazdı ama hemen ardından ulaştı, endişen olmasın sadece sabırlı ol biraz çok uzun sürmez zaten sana ulaşması.
Kardeşim öncelikle UPS çok hızlı bir firma ve itopyadan takip edebilirsin her süreci, Kargo şirketine ulaştığı gibi 1-2 gün içinde iletirler sana mesela dün sabah verildi benimki bugün elime ulaştı.
Tek sipariş şeklinde verdim ben ama itopya UPS firmasına iletmiş ürünleri. UPS kargosu geceden dağıtıma çıkıp elde hazır olanları direk dağıtmaya başlamışlar. Kasa o an hazırmış onlarda alıp çıkmışlar. Pazartesi günü de monitörü ileteceklermiş. Sıkıntı yok yani, bu virüste bu olaylarda yine iyi...
Bayağı bir araştırmanın sonucunda bende kardeşlerime bunları öneririm eminin ki herkesin işine yarayacaktır.
Benim favorim sisteminizin kutularını dizerek çok güzel bir hava oluşturursunuz...
Uzun yıllar sonra vaktim oldu ve bu zamanı oyunlar ile değerlendirmek için geçen hafta D.Arşivinde de yayınlanan 5.300 lük kasa ile beraber Asus “27” 165 hz 0,65 ms lik monitörü sipariş verdim. Fakat ilk aldığımda neler yapacağımı neleri kuracağımı neyi nereye takıp kullanacağımı hiç...
Arkadaşlar geçen hafta salı akşamı sipariş verdim yeni yayınlanan 5.300 lük kasayı montaj dahil ederek fakat itoptada hala “ hazırlanıyor “ yazıyor. İtoptadan sirapiş veren arkadaşlar bilgilendirebilir mi sizce ne zaman gelir ?
Veya hızlandırmak için bir öneriniz varmı ?
Arkadaşlar aynı markanın sattığı
hem RGB mouse
hemde RGB büyük mouse pad varmı ?
varsa önerebilir misiniz.
bütçe sorun değil ama 300-350 olursa iyi olur.
https://www.zoccoshop.com/steelseries-rival-3-rgb-oyuncu-mouse-pmu6745?gclid=Cj0KCQjwsYb0BRCOARIsAHbLPhFj_1kJDtOO_dXpjaH1N4H-vR2mR4LJzXJU93rgeuh-eq8JB75J9SYaApiUEALw_wcB
çok Fark varmı ikisi arasında ? Görsel olarak çok güzel duruyor.