Evet crackli uygulama ve oyun indirdiğim için böyle bir düşünceye ilerledim macunu 6-8 ay once yenıledım. sistem sıcaklıgı yük gibi şeyleri zaten kontrol ettim. sadece google açıkken bile bu oluyor maalesef. google yaklasık 11 gb ram yiyor gözukuyor tek basına acıkken yinede bazen bu...
Merhaba. bilgisayarımda bir kaç gündür inanılmaz bir yavaş sekme açma , sayfa yükleme video başlatma gibi bir sorun var. İnternet türknet gigafiber. hız testinde hiç bir sorun gözükmesede oyun oynarken bile bazen absürt bekletmeler yapabiliyor. Norton360 var ve temiz gözüküyor bilgisayar. Hard...
Arkadaşlar merhaba biek çevreesi 14 cm bir kız için maks 3 bin liraya kadar akıllı bileklik veya saat önerileriniz nelerdir. Bileğined kaba durmasını isteimiyorum. Kibar duracak bir şeyler lazım. özellik olarak da nabız kalori gps önemli yani bildirimleri saatten görüp aramaları cevaplamak vs...
https://www.gaming.gen.tr/urun/469328/mc-x-amd-ryzen-5-7600x-tray-asus-dual-geforce-rtx-4060-ti-oc-8g-v2-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/#reviews
Arkadaşlar burdan kasayı vento yapıp psu fsp olacak. 40k bütçeye bu sistem alınır mı veya daha iyi ne alabilirim önerir misiniz.
Evet TYT ile kendini denemen cok daha saglıklı olur 9. ve 10. sınıf konularına calısmalısn. Türkçe de son yıllarda en cok cıkan dilbilgisi konularınca calıs ve paragraf çöz. Zaman yönetimi çok onemlı. Tarih genelde yoruma dayalı oluyor genel bilgi edinmeye calıs. Cografya tamamen bilgi. felsefe...
Maks çıkabilecegim 20 bin lira. Oyun çok az bazi klasik oyunlar dışında oyun oynanmayacak. Genel olarak iş/ofis. Ancak Adobe ve bazı diğer görsel tasarım uygulamalarını da rahat açabilecek başka bir kriterim yok. Laptop önerebilir misiniz. Sessiz olması da iyi olur kütüphanede de kullanacağım için.
İçine 3 defter 1 kalem kutu havlu belkı ayakkabı ve bazı durumlarda mont koyabileceğim kulpunun özellıkle uzun olması onemlı. Bu kriterlerde spor cantası onerbılır mısınız
Kriterleri karsıladıgı surece bütçe kısıtım pek yok.