Yok artık bakıp fotoğrafını atabilir misiniz?
1732228441
Gerçekten de yazıyor arkadaşlar. Hızlı şarj aleti kullanmayın yazıyor. Bilgisayardaki usb üzerinden...
Bu gece şarjda bırakacağım bakalım sabaha dolmuş olacak mı merak ediyorum açıkçası. 6.5 saat çok ciddi bir süre gerçekten ki boş halde de takmadım yani...
Arkadaşlar bu klavye kaç saatte şarj oluyor? Şarjı bitmeden 25w Samsung şarj aleti ile şarja taktım 3 4 saat oldu hâlâ doluyor. Kullanım kılavuzuna göre esc...
Dün beyaz olanı gelmişti. Işıkları güney yönlü ve 2 tane yedek switch çıkmıştı. Daha sonradan sipariş verdiğim beyaz bu arada. Bugün de siyah olan geldi...
Dün beyazı geldi bugün de siyahı gelecek. Bakalım siyah nasıl? Normalde siyahı kardeşimin ama beyaza göre çok iyiyse belki çökerim abi olmak bunu gerektirir
Mesela şu anda driversız wireless ile 2ms 500.00hz çalışıyor enteresan. Daha fazla kurcalamayacağım. Ama sesini hissini çok sevdim sürekli tuşların sesini...
Arkadaşlar bu klavyeyi yazılımsız kullanınca 5ms gecikme ve 200.00hz ile çalışıyor. Yazılımın.exe dosyası ise virüslü sanırım. 5ms gecikme ve 200.00hz...
Yarım saattir beyazını kullanıyorum teslim aldım. İçinden iki tane yedek switch çıktı ve ışıkları güney yönlü. Herhangi bir sorunu yok yazılımı da kurdum...