hocam içini açacaksan eldiven giy artı söküp takarken tornavidaya da dikkat et tornavidanın yanlış bir yere değmesiyle alete kısa sevre yaptırabilirsin...
Sağol reis de sesli çalışıyor ya şuan şarj dolsun diye açık pc yi kullanmaya şarjı dolduktan sonra başlayacağım inşaallah. Ama ses sorununa bi çözüm gerek...
Hırsıza kafayı koymuş adama hiç bişi dayanmaz da hayırlısı. Bi çözüm gelmiyor aklıma hiç. Kapatmak zorunda kalabilirim evde olmadığım zaman. Akşamdan...
Schneider en iyisi diyor herkes. 1k başka marka ups izledim internette onun sesi daha bile fazlaydı gibi geldi. Ben 3k için bu sese iyi diyorum ama gece...
Balkon açık balkonda priz yok 2 uzatma kablosu falan gerekir pc ye ulaştırmak için. Pc masasına sol köşeye koydum masadan büyük olduğu için altına da 2...
Hiç bir sıkıntı olmaz lakin Ups dediğimiz cihazlar sürekli çalışması için tasarlanmış cihazlar o yüzden sürekli açık tut onu bi ses yalıtımı yaparsın ne...
Sağol reis saatlerdir pc yi takığ çalıştırmadım bu yüzden bir kaç sorum daha olacak.
Akım korumalı prize upsi takacağım pc yi de upse takıcam ama modemi...
Merhaba, takabilirsin prize sorun olmaz ilk çalıştırmada 1 gün boşta çalışsın aküler full şarja gelsin ondan sonra kullanıma başlayabilirsin daha sağlıklı olur.
Selamun aleyküm
Apc 3k ups aldım yeni geldi. Kablosu direk prize takmak için kısa geldi. Yine Schneider akım korumalı priz var duvara bağlı. Ups i akım...